ClickCease

Vent venligst

Vi har modtaget din forespørgsel
Tak for din forespørgsel

. Vi sætter pris på muligheden for at drøfte dit projekt. Du hører fra os inden for 1-2 hverdage
På gensyn

Step 1 / 3

orange landscape
close icon

  Step 1 / 3 - Vælg projekttype

  Kom i dialog om dit næste projekt

  Send os en uforpligtende forespørgsel og få en realistisk pris idé på dit projekt.

  WebsiteWebshopDigitalt DesignSeoAnnonceringProgrammering

  Step 2 / 3 - Projekt information

  Beskriv dit projekt så godt du kan

  Step 3 / 3 - Dine oplysninger

  Vi har brug for dine oplysninger nedenfor

  Tilbage til cases

  International Google Ads, SEO, leadgenerering

  Bluebeam

  Bluebeam er en international vækstvirksomhed, som skaber mere effektivt samarbejde for store virksomheder i byggebranchen med digitale opmålingsværktøjer.

   

  Morningtrain fik lov til at komme med på rejsen og realisere det internationale forretningspotentiale med afsæt i Norden.

  bluebeam-cover-image

  Uudnyttet vækstpotentiale i nordiske lande

  Bluebeam vidste, at de havde et knaldgodt produkt - men der var bare ikke nok, som kendte og brugte det.

  Deres system Revu gør det nemlig nemt og tidseffektivt at afgive tilbud på store byggeprojekter, og samtidig samler Revu alle de forskellige interessenter i et byggeprojekt, så kommunikationen forbedres og fejl mindskes.

  Bluebeam havde derfor en klar målsætning om at opnå langt flere leads / trial downloads i de nordiske lande – Danmark, Norge og Sverige. De ved nemlig, at når byggevirksomheder først har prøvet Revu - ja så bliver de ved.

  Der lå altså en stor indsats i at udvide den digitale indsats for at opnå flere leads og trials. Samtidig søgte Bluebeam en performance marketing partner, som kunne indgå i tæt dialog med det tilknyttede brandingbureau. Morningtrain blev budt til bordet som samarbejdspartner på leadgenerering, hvor SEO og Google Ads kom i fokus.

  bluebeam-image

  Massiv udvidelse af Google Ads og SEO indsats for at øge signups

  En væsentlig del af inbound marketing indsatsen blev en massiv udvidelse af søgeord med relevante, danske, svenske og norske søgetermer på Google Ads for at udvide og identificere nye, købsladede søgeord for Bluebeam. De opererer nemlig i et bredt marked, hvor der kan være ret mange forskellige typer af beslutningstagere, som det gjaldt om at finde frem til.

  Foruden at jage den mest købsladede trafik blev der også iværksat en top-funnel indsats med bl.a. display annoncering, Youtube-annoncering og Discovery-annoncering. Dette blev kombineret med en SEO-indsats med formål at skabe ny trafik på prospects og forklare denne målgruppe, hvordan Bluebeams produkt kan hjælpe med at løse de forskellige pains i disse større byggeprojekter via digitalisering.

  Slutteligt blev indsatsen krydret med hyppig sparring mellem Bluebeam, Morningtrain og brandingbureauet for at sikre, at den globale marketingplan blev oversat korrekt til andre sprog og indsatser i de andre nordiske lande.

  bluebeam-image

  Markant vækst i trial-signups og øget sammenspil for global strategi

  Resultaterne for Bluebeam blev ganske tydelige allerede få måneder inde i samarbejdet, hvor især de følgende 3 milepæle var af stor betydning;

  1. Massiv vækst i antal downloadede trials i både Danmark, Sverige og Norge. De leads markedsføringen giver er af høj kvalitet og til glæde for sælgerne.

  2. Vi har i fællesskab udforsket og skabt nye markeder for Bluebeam igennem nye, forretningskritiske søgeord.

  3.  En solid proces omkring implementeringen af den globale strategi, hvor vi samarbejder med branding-bureauet for at sikre en overensstemmende omni-channel strategi.

  bluebeam-image
  MacBook Image
  Bluebeam website preview

  Udvidelse af søgeord gav adgang til nye typer kundeemner

  Ved at turde udvide og eksperimentere i Google Ads med udvidelse af søgeord blev der identificeret nye målgrupper - og det blev identificeret hvilke målgrupper, som hyppigst skrev sig op til trials af Bluebeams produkt.

   

  Denne viden var vigtig, så de forskellige kundeemner som fx arkitekter, ingeniører, entreprenører m.m. fik deres egne landingsider med de unique selling points, som var vigtigt for at motivere den enkelte målgruppe om at prøve værktøjet i en prøveperiode.

  bluebeam-image

  Website besøgende er godt men trials er bedre

  Det var vigtigt, at marketingindsatsen talte godt sammen med salgsorganisationen - og omdrejningspunktet var signup til trials på Bluebeams værktøj.

   

  Ved at indtænke salgsafdelingen i dialogen, så blev de forskellige marketingindsatser og søgeord løbende evalueret, så Bluebeam hurtigt fik bekræftet, hvilke marketingindsatser som drev den gode forretning.

  bluebeam-image

  Samarbejde

  Tæt samarbejdet mellem projektdeltagerestyrkede global strategi

  Når du kører en international marketingindsats , som skal understøtte produktsalget, så blev sammenspillet mellem Bluebeam, brandingbureauet og Morningtrain afgørende for, at der var en rød sammenhængende tråd mellem de forskellige indsatser og den globale strategi.

   

  Dette sammenspil blev styrket via hyppige sparringsmøder mellem alle parter for at sikre, at kommunikationen og eksekveringen på de digitale indsatser gik efter planen.

  bluebeam-image

  Kontakt

  Skal vi også hjælpe dig med at vækste via digital marketing?

  Hvis du bare er en smule fristet af at lade vores Digital forretningsudvikler kigge på din udfordring, så kan vi sagtens forstå dig! Du er bestemt ikke den første.

  Tag fat i Mathias til en uforpligtende snak eller møde.

  Bluebeam
  Kontakt Mathias Mide

   Hello there
   We can see that you are from Denmark. Would you like to switch to Danish?