Vent venligst

Vi har modtaget din forespørgsel

Tak for din forespørgsel

. Vi sætter pris på muligheden for at drøfte dit projekt. Du hører fra os inden for 1-2 hverdage

På gensyn

Step 1 / 3

orange landscape
close icon
Step 1 / 3 - Vælg projekttype

Kom i dialog om dit næste projekt

Send os en uforpligtende forespørgsel og få en realistisk pris idé på dit projekt.

WebsiteWebshopSeoAnnonceringProgrammering
Step 2 / 3 - Projekt information

Beskriv dit projekt så godt du kan

Step 3 / 3 - Dine oplysninger

Vi har brug for dine oplysninger nedenfor

Webshop udvikling & Google Ads indsats

Kifaru Coffee
Tilbage til cases
kifaru coffee produkt

Kifaru Coffee havde brug for en samarbejdspartner der kunne færdiggøre deres nye webshop og skabe et site der genererede konverteringer.

Kifaru vækster mednyt internationalt website

kifaru coffee hjemmeside
Forside

Resultater

Kifaru sælger special kaffe ved at have en solid og unik webshop gearet til Google Ads indsats

Kifaru producere kaffe ved en vulkansk bjergside på deres rainforest alliance certificerede farm, men selvom deres produktion foregår i naturlige og historiske omgivelser ville de gerne have deres nye webshop gav dem edge blandt kaffens feinsmeckere.

Annoncering

Ikke kun et designMen en optimering mod dine fremtidige online indsatser

For at hjælpe Kifaru mest muligt har fokus ikke kun været på et lækkert design til deres webshop, selvom vi vægter dette højt. Vi forsøger i alle vores opgave at optimere designet og udførelsen af en webshop, så den også kan få størst mulig succes med en efterfølgende Google Ads SEO eller kombineret online marketing indsats. Vi ser ikke kun vores opgave som kreativ samarbejdspartnere, men også som strategisk partner så det produkt du får er gearet til din fremtid.

kifaru website eksempel

Levering til deadlines og tæt samarbejde

Kifaru Coffee fik lanceret deres nye webshop inden for tidsramme, og har i dag en køreklar webshop til at styrke e-commerce delen af Kifaru brandet.

 

Næste trin er en planlagt indsats på Google Ads for at udnytte den nye platform som aktiv salgskanal. Her glæder vi os til at se hvilke resultater vi kan skabe med den nye hjemmeside.

Process

Design og special udviklede løsningergiver en unik platform, som er tilpasset efter Kifarus ønsker og behov

Vi var i stand til at bygge videre på det tidligere bureaus design, selvom dette ikke altid er muligt. Vi fik tilføjet designelementer, som i vores erfaring øger konverteringsraten og den overordnede brugerrejse. Derefter indgik vi i et tæt projektsamarbejde med Kifaru Coffee organisationen, og fik kodet webshoppen til deres ønsker. Foruden at kode designet, så havde de også ønsker til specialfunktioner i forbindelse med specifikke ønsker i forhold til leveringsmuligheder m.m. i forbindelse med shopsystemet bag ved.

Kontakt

Skal vi give et bud på dit næste projekt?

Hvis du synes, at det lyder lidt spændende at samarbejde med os, så er du bestemt ikke den første. Men prøv at giv Jesper et kald eller en mail for at få et bedre indtryk af os. Hvis der er kemi, så er du altid velkommen til et uforpligtende møde.

Kifaru Coffee
Kontakt Jesper Martinussen