Vent venligst

Vi har modtaget din forespørgsel

Tak for din forespørgsel

. Vi sætter pris på muligheden for at drøfte dit projekt. Du hører fra os inden for 1-2 hverdage

På gensyn

Step 1 / 3

orange landscape
close icon
Step 1 / 3 - Vælg projekttype

Kom i dialog om dit næste projekt

Send os en uforpligtende forespørgsel og få en realistisk pris idé på dit projekt.

WebsiteWebshopSeoAnnonceringProgrammering
Step 2 / 3 - Projekt information

Beskriv dit projekt så godt du kan

Step 3 / 3 - Dine oplysninger

Vi har brug for dine oplysninger nedenfor

Webshop

Nyborg Rejser
Tilbage til cases
closeup-af-bus

Nyborg rejser ledte efter en partner, der kunne skabe et moderne design til deres nye webshop – inden for deres budget.

Nyborg rejser har mindsketderes manuelle arbejde med en ny og moderne webshop

Nyborg2
Forside

Resultater

Bedre kundeoplevelse og nem navigation

Nyborg Rejser sælger busture men ikke kun muligheden for at blive transporteret fra A til B og retur. Virksomheden tilbyder mange forskellige rejsetyper og udflugter, som de glæder deres kunder med. Grundet den store diversitet mellem deres produkter ville de gerne gøre det nemt for brugerne at finde, hvad de søgte. Med et hjemmesidedesign der er luftigt og moderne, kan brugerne nu nemmere klikke sig rundt mellem de forskellige tilbud. Derudover giver shopmodulet et hurtigt overblik over, hvilke muligheder der er, og filtreringsfunktionen gør det overskueligt at finde netop det, man søger. Dette har resulteret i mere online salg.

nyborghej

Morningtrain sørger for en behagelig udviklingsrejse

En stor del af samarbejdet med Nyborg Rejser gik ud på at hjælpe virksomheden til at træffe de bedst mulige valg for deres site. Alle virksomheder, der kommer til os, har store drømme om, hvad deres nye webshop eller website kan blive til. Men alle virksomheder har også et budget, som de er nødt til at forholde sig til.

 

Her er det vores fornemste opgave at rådgive og vejlede om prioriteringen af need to have og nice to have. Vi afsætter derfor altid god tid til at klarlægge, hvilke muligheder kunden har i forhold til design og økonomi.

 

At skabe en shopfunktion er ofte et kosteligt projekt, men med Nyborg Rejser arbejdede vi målrettet imod at kunne give dem en brugervenlig shop inden for et begrænset budget. Og som I kan se, er vi kommet godt i mål.

Kontakt

Skal vi give et bud på dit næste projekt?

Hvis du synes, at det lyder lidt spændende at samarbejde med os, så er du bestemt ikke den første. Men prøv at giv Jesper et kald eller en mail for at få et bedre indtryk af os. Hvis der er kemi, så er du altid velkommen til et uforpligtende møde.

Nyborg Rejser
Kontakt Jesper Martinussen