Vent venligst

Vi har modtaget din forespørgsel

Tak for din forespørgsel

. Vi sætter pris på muligheden for at drøfte dit projekt. Du hører fra os inden for 1-2 hverdage

På gensyn

Step 1 / 3

orange landscape
close icon
Step 1 / 3 - Vælg projekttype

Kom i dialog om dit næste projekt

Send os en uforpligtende forespørgsel og få en realistisk pris idé på dit projekt.

WebsiteWebshopSeoAnnonceringProgrammering
Step 2 / 3 - Projekt information

Beskriv dit projekt så godt du kan

Step 3 / 3 - Dine oplysninger

Vi har brug for dine oplysninger nedenfor

Design & website

SalgsPiloterne
Tilbage til cases
lille ipad billede

SalgsPiloternes nye website byder på et gennemført univers, hvor alle elementer er nøje designet til at hjælpe brugerne til at træffe en beslutning.

At sælge er at hjælpe kunden til et valg

salgspiloterne-forside-billetter
Tydelige priser

Videndeling ligger i blodet på SalgsPiloterne

SalgsPiloterne havde i forvejen en masse blogindlæg, vlogs, podcasts og analyseværktøjer på deres gamle site, og dette content blev naturligvis bragt over på det nye. Her har SalgsPiloterne nu fået et overskueligt blogunivers, så brugerne nemt kan gå på opdagelse i det store videnskartotek. Det skal også nævnes, at websitet er udviklet, så SalgsPiloterne har frihed til at redigere i alle elementer på sitet. Er der fx særlige ord, som SalgsPiloterne ønsker at fremhæve for at understrege et budskab, kan de vælge at give dem en rød farve for at lægge visuelt tryk på dem.

S7hpAZQv

Design der hjælper til forståelse og handling

Hele sitet er designet med øje for brugerens mentale processer, men der er lagt ekstra mange kræfter i forsiden. Ved første øjekast skal den nemlig præsentere brugeren for al den information, personen skal bruge for at træffe en beslutning om, hvorvidt SalgsPiloterne er relevant for dem - helt uden at scrolle ned.

 

Et eksempel er de semantiske overvejelser, som blev gjort om de ord, der skulle stå i menuen. Der blev brainstormet og argumenteret frem og tilbage om, hvorvidt "kurser", "forløb" eller "uddannelse" ville hjælpe brugeren til større forståelse.

 

Valget faldt på "uddannelse", da dette ord var det mest konkrete og koncise for SalgsPiloternes ydelser.

 

"Kurser" kunne nemlig give konnotationer til hurtigt overståede uddannelsesforløb med minimal eller slet ingen aktiv deltagelse, og "forløb" var for vagt og kunne lede tankerne hen på langtidsforpligtelse.

Kontakt

Skal vi give et bud på dit næste projekt?

Kunne du tænke dig at få dit nye website lavet af Morningtrain? Så giv Jesper et kald, eller send ham en e-mail for at få et bedre indtryk af os. Hvis der er kemi, er du altid velkommen til et uforpligtende møde.

SalgsPiloterne
Kontakt Jesper Martinussen