Tilmeld:

Webbureau i Odense på Fyn Webbureau i Odense på Fyn

Website, Portal, CRM-integration & Hosting

Fynsk Erhverv

Virksomhedsportal & CRM-integration

Fynsk Erhverv fik udviklet et helt nyt website med en virksomhedsportal fra bunden. Portalen er integreret med en CRM-løsning, der gør at informationerne på virksomhederne automatisk bliver opdateret.

Hurtigt & responsivt design
CRM-integreret webportal
Ny visuel identitet
fynskerhverv.dk

Indbydende og intuitivt design

Fynsk Erhvervs er en stor organisation med mange forskellige fordele for deres medlemmer. Dette fører til, at medlemmerne bruger Fynsk Erhvervs hjemmeside på mange forskellige måder.
Vi har designet og udviklet det nye website, som er indbydende og overskueligt, og hvor de mange budskaber ikke forstyrrer hinanden.

Vores fokus har været at skabe et intuitivt design, som gør det nemt for de besøgende at finde dét element på hjemmesiden, som de søger.
At de besøgende nu i gns. kigger på flere sider ad gangen, og at bounceraten er blevet væsentligt reduceret, indikerer at vi er kommet godt i mål. 

  • + 89 % Flere sidevisninger pr. session
  • + 49 % Hurtigere loadtider
  • 28 % Lavere bouncerate

Video Testimonial

Hør om erhvervsportalen vi lavede for Fynsk Erhverv

"Det handler om at få sat strøm imellem virksomhederne, og det handler om synlighed. Det der er blevet gjort kort og godt det er, at vi har sørget for at følge alle Googles retningslinjer i forhold til, hvad vil det sige at være aktiv på nettet."

Intelligent virksomhedsportal

En stor del af vores fælles projekt med Fynsk Erhvervs gik ud på at udvikle deres virksomhedsportal. Fokus lå på at gøre det let for de besøgende medlemmer at finde specifikke danske virksomheder ud fra nogle simple kriterier.

Vi integrede virksomhedsportalen med Fynsk Erhvervs CRM-system, så al information der bliver genereret, automatisk eller manuelt, bliver tilgængeligt i portalen for den besøgnede.

Dernæst sørgede vi for, at hjemmesidens design præsenterede de enkelte virksomheders informationer på en elegant og overskuelig måde for den besøgende.

Vil du høre mere?

SKAL VI GIVE ET BUD PÅ DIT PROJEKT?

Tag fat i vores projektleder, Martin; så hjælper han dig i gang med dit projekt.

Kontakt Martin
Morning Train Technologies ApS © 2010 - 2018 • Gammelsø 4 1. TH., 5000 Odense C, Danmark • Tlf: 71 99 55 30 • CVR: 33362749