Tilmeld:

Webbureau i Odense på Fyn Webbureau i Odense på Fyn

Website & Webdesign

Holckenhavn Slot

Moderne website til flotte omgivelser

Holckenhavn Slot inviterer dig indenfor i eventyrlige omgivelser, når du besøger deres nye website. Få en rundtur i de smukke omgivelser – både udendørs og indendørs, nedefra og oppefra.

Responsivt design
Video som baggrund
Konverteringsoptimeret
holckenhavn.dk

Nyt design favner smukke scener og digitale trends

Det nye design til Holckenhavn Slot baserer sig på slottets vigtigste og flotteste attributter: De smukke scener såvel indendørs som udendørs.

På slottets nye website møder flere 100 års historie de nyeste digitale trends. Trends, der understøtter og formidler det smukke sceneri.

  • + 86 % Bedre konverteringsrate
  • + 47 % Hurtigere loadtider
Dennis Hou Holck Ejer Holckenhavn Slot

Vi har i processen haft den samme kontaktperson, der altid har været til at få fat i og har løst opgaverne hurtigt, hvilket har været uvurderligt.

Den visuelle oplevelse i højsædet

En væsentlig udfordring ved at skabe Holckenhavns website var at sørge for, at det færdige visuelle udtryk kunne leve op til den faktiske oplevelse det er at besøge slottet rigtigt.

Enhver, som har besøgt Holckenhavn Slot, kender de imponerende rammer og det velholdte slot.

I samarbejde med Lonely Tree Films producerede vi en skarp præsentationsvideo af slottet, som vi kombinerede med et lyst design på websitet, der bliver båret af flotte billeder af de mange oplevelser, som du får på slottet. 

Vil du høre mere?

Skal vi give et bud på dit projekt?

Tag fat i vores projektleder, Jesper; så hjælper han dig i gang med dit projekt.

Kontakt Jesper
Morning Train Technologies ApS © 2010 - 2018 • Gammelsø 4 1. TH., 5000 Odense C, Danmark • Tlf: 71 99 55 30 • CVR: 33362749