Tilmeld:

Webbureau i Odense på Fyn Webbureau i Odense på Fyn

SEO & Løbende udvikling

HUSET Middelfart

160% flere organisk besøgende

HUSET Middelfart har en SEO-aftale i 'Business'-klasse hos os. Samtidigt udfører vi løbende forbedringer på deres website, som vi har lavet for dem.

HUSET fik mere synlighed og vækstede eksponentielt

HUSET havde brug for et ny og moderne website og mere synlighed online. Vi lavede en ny hjemmeside til dem, og har siden da varetaget HUSETs SEO, som har ført gode resultater med sig.

  • + 160 % Flere organiske besøg
  • + 41 % Øget organisk omsætning
  • + 9 % Mere tid brugt på siden
Louise Lyngsø Kjærulff Social Media Manager HUSET Middelfart

"Kompetent, ungt og dynamisk bureau, der har fingeren på pulsen – og forstår at gøre fagsprog forståeligt for de fleste.

Drengene har været super gode til at løse nødvendige opgaver, komme med brugbare og innovative udviklingsmuligheder og ikke mindst lære fra sig."

Erobring af søgemarkedet i år 2017

HUSET Middelfarts nye website launchede i 2016, og som det kan ses til højre, er antallet af organiske besøgende vokset markant fra 2016 til 2017.

I det første halvår af 2017 kontra sidste halvår af 2016 har HUSET fået 160% mere organiske trafik (SEO).

Websitet får i dag flere besøgende, som tilmed bruger 9 procent længere tid på hjemmesiden, samtidigt med at afvisningsprocenten er faldet med 6,5%. Overordnet set indikerer disse data, at trafikken som HUSET Middelfart modtager i stigende grad er relevant.

Løbende søgemaskineoptimering

Vi varetager den løbende søgemaskineoptimering for HUSET Middelfart, hvor vi hver måned arbejder på at forbedre HUSETs hjemmesideplacering online på de ønskede søgeord.

Der bliver arbejdet med både on- og off-page SEO. Vi skaffer relevant trafik til HUSET Middelfart fra eksterne kilder, og sørger for at hjemmesidens brugeroplevelse hele tiden bliver optimeret.

 

Læs mere om hvordan vi arbejder med SEO

Smart konverteringsflow

HUSET Middelfart har fået tilkoblet Morning Catch på deres hjemmeside, hvilket er et moderne pop-up-vindue, der skaber appellerende rammer for tilmelding til nyhedsbreve, events og kampagner.

På HUSETs website bliver Morning Catch brugt til nyhedsbrevstilmelding og booking af deres konferencecenter. Pop-up'en gør tilmeldingen lettere og har for HUSET Middelfart ført til flere bookinger af konferencecenteret.

SEO-bureau skal fremvise SEO-resultater. vi afholder løbende seo kurser

Oplæring i online markedsføring

HUSET Middelfart havde et ønske om at øge deres interne kompetencer indenfor online markedsføring.

Derfor lavede vi en skræddersyet workshop, hvor Louise, HUSETs social media manager, blev undervist i diverse begreber og metoder indenfor SEO, AdWordsoptimering og Facebook marketing.

Vi ser det som et stort aktiv at gøre vores kunder klogere på, hvad det er vi laver, så de får indsigt i, hvordan vi arbejder – hvilket også gør kommunikationen mellem parter

Vil du høre mere?

SKAL VI GIVE ET BUD PÅ DIT PROJEKT?

Tag fat i vores projektleder, Thomas; så hjælper han dig i gang med dit projekt.

Kontakt Thomas
Morning Train Technologies ApS © 2010 - 2018 • Gammelsø 4 1. TH., 5000 Odense C, Danmark • Tlf: 71 99 55 30 • CVR: 33362749