Undervise i adwords kursus på SDU

Kurser & workshops

Lær at bruge de nyeste redskaber inden for SEO og online markedsføring .

ADWORDS, FACEBOOK OG SEO KURSER & WORKSHOPS

Vil du opdatere og øge din viden om online markedsføring? Med et Facebook, AdWords eller SEO kursus eller workshop bliver du klogere på de nyeste tendenser og værktøjer, og du lærer, hvordan du bruger dem i dit arbejde.

Vi afholder løbende både undervisning i samarbejde Syddansk Universitet, samt gratis kurser og workshops i samarbejde med Ivækst. Kurserne her er til dig, der gerne vil blive bedre til at forstå online markedsføring.

Ligeledes afholder vi skræddersyede SEO, Facebook og AdWords kurser, til dig som ønsker at gå fra en generel forståelse af online markedsføring, til at blive klogere på en specifik branche.

Den skræddersyet workshop vil give dig konkrete værktøjer til at vækste din forretning online.

Se udvalget af kurser og workshops

SKRÆDDERSYEDE KURSER & WORKSHOPS

Med et skræddersyet SEO, Facebook eller AdWords kursus tager vi udgangspunkt i din virksomhed, og dens situation. Vi hjælper dig på et eksekverende plan, blandt andet med opsætning af konti/kampagner i henholdsvis Facebook og AdWords, eller en step-by-step guide til implementering af SEO.
Her ser du de workshops vi tilbyder at skræddersy til netop din virksomhed.

 • SEO kursus

  Vi afholder heldags kurser for både begyndere og øvede.
  Uanset hvad dit kendskab er til SEO, hjælper vi dig med at nå dine mål.

  Pris: 14.400 DKK

  Læs mere om SEO kurser

 • Google AdWords kursus

  På dette heldagskursus lærer du hvordan du kan vækste din forretning igennem AdWords, og hvordan du opsætter målrettet og kosteffektive kampagner.

  Pris: 14.400 DKK

  Læs mere om AdWords kurser

 • SEO–tekst kursus

  Et skrivekursus for dig, der vil lære at bruge journalistens værktøjskasse og samtidig skrive SEO–venlige tekster til brug både on-page og til linkbuilding.

  Pris: 9.600 DKK

  Læs mere om SEO-tekst kursur

 • Social media kursus

  På et social media-kursus lærer du at lægge en social media-strategi og samtidig eksekvere den. Kurset har en holistisk tilgang til samspillet mellem virksomhedens forskellige medier. 

  Pris: 8.400 DKK

  Læs mere om Facebook kurser

Jannek K. Sommer Marketing and Management Anthropology Syddansk Universitet

"De studerende udviste stor interesse for emnet online marketing under gæstelektionen i foråret 2016, og flere studerende ansøgte efterfølgende om praktikplads hos Morning Train for at lære mere. Som medkoordinator ser jeg frem til at gentage succesen i fremtiden."

EKSKLUSIVE FACEBOOK, ADWORDS og SEO KURSER & WORKSHOPS

I modsætning til de gratis SEO, Facebook og Adwords kurser & workshops vi afholder, så bliver der med en skræddersyet workshop taget udgangspunkt i din virksomhed, og der arbejdes på et eksekverende plan. 

Der vil være fokus på at lære dig op i mulighederne diverse værktøjer giver dig, hvordan du skal bruge dem, samt hvordan du vækster din forretning med dem.

På den måde bliver du rustet til effektivt at kunne varetage din virksomheds online markedsføring.
Vi tilpasser altid workshops ud fra jeres ønsker og forudsætningsniveau.

Der er desuden en betydelig rabat på Facebook, AdWords og SEO kurser og workshops til eksisterende kunder.

Mød vores eksperter

UNDERVISNING HOS SYDDANSK UNIVERSITET

Vi samarbejder med Marketing & Management–instituttet på Syddansk Universitet om gæsteforelæsninger under overskriften 'Online Markedsføring'.

De studerende får viden om best practice inden for online markedsføring og lærer blandt andet igennem et SEO kursus at lave en SEO–analyse med de nyeste værktøjer.

Vi hjælper dine studerende med at blive klædt godt på, så de er klar til at indtræde marketingsafdelingerne i de danske virksomheder.

Hør mere om undervisning til dine studerende

WORKSHOPS TIL PRIVATE OG OFFENTLIGE VIRKSOMHEDER

Vi afholder jævnligt SEO Facebook og AdWords kurser & workshops, i samarbejde med bl.a. Ivækst og Udvikling Fyn.

De kurser og workshops vi afholder her er på forskellige niveauer, på den måde sikres det at der findes et kursus til dig, uanset dit niveau.

På alle vores Facebook, AdWords samt SEO kurser og workshops, bliver du sat ind i hvilke metoder og strategier der virker, og hvordan du bedst muligt undgår at spilde unødvendige tid og penge på upræcis annoncering eller ustruktureret søgemaskineoptimering.

Der bliver altid taget udgangspunkt i konkrete cases, så kursisten får et dybere indblik i, hvordan man teoretisk skal gribe amnet an.

Mod vores eksperter
Thomas Praëm-Nielsen Digital Projektleder Outsource DK

"Vi havde besøg af Thomas fra Morning Train i forbindelse med en SEO workshop. Han kom forberedt og veloplagt med præcis den viden, vi havde brug for.
Thomas er en imødekommende og dygtig underviser, og hans store passion for området ses tydeligt. Efter kurset har vi kunne give vores kunder et bedre resultat og åbnet øjnene for nye måde at optimere mht. SEO og hjemmesider."

Skal vi holde et SEO, Facebook eller AdWords kursus for dig?

Tag fat i vores kursusleder, Peter; så finder vi rammerne for dit kursus.

Kontakt Peter
Morning Train Technologies ApS © 2010 - 2017 • Gammelsø 4 1. TH., 5000 Odense C, Danmark • Tlf: 71 99 55 30 • CVR: 33362749