Tilmeld:

Webbureau i Odense på Fyn Webbureau i Odense på Fyn

Visuel identitet, webdesign & hjemmeside

Lægården

En hjemmeside fuld af liv

Idrætsefterskole Lægården ønskede et website, som virkelig gav de nye potentielle elever og forældre et indblik i den aktive hverdag på Lægården. En hverdag bestående af en kanon kombinationen af ambitiøs sport, udviklingen af den enkelte elev og sammenholdet med de andre elever.

Responsivt design
Indbygget eventkalender
Detaljeret linjefagsopsætning
laegaarden.dk

En koordineret indsats mellem webdesign og online markedsføring

Det nye website er et element af Lægårdens ambitiøse plan for deres online tilstedeværelse. Lægården ved, at deres målgruppe er særdeles aktive på de sociale medier og på Google, og det er derfor en prioritet for dem at kunne møde deres kommende elever via disse kanaler. 

Sammen med Lægården lagde vi derfor en online strategi, som både skulle sikre større synlighed på Facebook og Google, og samtidig sikre at deres besøgende på websitet havde en god overskuelig oplevelse på denne. 

  • + 56 % Mere tid brugt på siden af besøgende
  • + 23 % Flere sidevisninger pr. session
  • 18 % Lavere bounce rate
Ole Dommer Forstander Lægården

Vi er rigtig glade for vores tillidsfulde samarbejde med Morning Train, som har hjulpet os med både nyt website, SEO og Facebook annoncering. Morning Train er en yderst kompetent samarbejdspartner for os, som både hjælper os med at udvikle og eksekvere vores digitale planer for Lægården. Det har ligeledes være en fornøjelse at få vores webaktiviteter samlet hos en leverandør, som altid er til at få fat på. 

Konverteringsoptimeret

Et vigtigt tiltag på websitet er at gøre det synligt for kommende elever og forældre, at de helt uforpligtende kan booke en rundvisning i løbet af året. 

Derfor integrerede vi flere "call-to-actions" på hjemmesiden, som i højere grad guider de besøgende rundt og synliggør muligheden for videre kontakt med Lægården. 

Vil du høre mere?

Skal vi give et bud på dit projekt?

Tag fat i vores projektleder, Jesper; så hjælper han dig i gang med dit projekt.

Kontakt Jesper
Morning Train Technologies ApS © 2010 - 2018 • Gammelsø 4 1. TH., 5000 Odense C, Danmark • Tlf: 71 99 55 30 • CVR: 33362749