Tilmeld:

Webbureau i Odense på Fyn Webbureau i Odense på Fyn

Skræddersyet webshop i Laravel (PHP)

Vi udvikler 100% skræddersyede projekter i PHP frameworket Laravel

Se l√łsninger

Advanceret og fleksibel l√łsning

Har du et produkt eller en forretningsmodel, som ikke passer ind i en standardskabelon? Så vil det oftest give bedst mening at få et skræddersyet system.

Det lyder muligvis omstændeligt og omkostningstungt, og det kan det også være. Men vi har mange års erfaring i at udvikle skræddersyede systemer i Open-Source sprog som PHP og har derfor oparbejdet et stort bibliotek af gennemtestede funktionaliteter.

Med PHP frameworket Laravel kan vi opsætte dit skræddersyede projekt på rekordtid uden at gå på kompromis med kvalitet og design.

STOF2000 Webshop i Laravel

Stof2000 skal kunne koble deres webshop med deres ERP-system. Det kræver stor fleksibilitet, og valget faldt derfor på Laravel som den oplagte platform.

Se case

Webshop design

Afhænger webshop design af, hvilket CMS eller programmeringssprog man bruger? Nej, det har absolut ingen indflydelse.

Morning Train er kendt for moderne og s√¶lgende designs, som er 100 procent unikke. Vi har l√łftet vores kunder op i superligaen, og vi s√¶tter altid en stor √¶re og ih√¶rdighed i at designe din webshop, s√• den imponerer.

Skal vi give et bud på dit projekt?

Tag fat i vores projektleder, Martin, så hjælper han dig i gang med dit projekt.

Kontakt Martin
Morning Train Technologies ApS ¬© 2010 - 2018 ‚ÄĘ Gammels√ł 4 1. TH., 5000 Odense C, Danmark ‚ÄĘ Tlf: 71 99 55 30 ‚ÄĘ CVR: 33362749