Tilmeld:

Webbureau i Odense på Fyn Webbureau i Odense på Fyn

Karsten Madsen

Adm. Direktør

Karsten hjælper virksomheder med digital vækst ved at opsætte strategi med målbare KPI'er. Karsten brænder for eksekvering og indfrielse af mål.

Kompetencer
Nyeste indlæg

Morning Trains development environment

Hvad koster en professionel hjemmeside?

Biografi

Karsten er direktør i Morning Train, og han har derfor en finger på pulsen i forhold til alt, hvad der rører sig i virksomheden.

Karsten har webudviklet i mange år og kombineret med hans marketingudannelse fra Syddansk Universitet, er han en skarp partner og rådgiver, når det gælder digital vækst.


Spidskompetencer

Karstens spidskompetencer er online marketing, herunder især SEO og kundekonvertering.

Karstens kombination af god SEO og konverteringsoptimering har sikret, at vores webshop-kunder har øget deres besøgende og salg markant.


Mød Karsten

Hvis du ikke fanger Karsten på kontoret, så kan du ofte finde ham i Odenses iværksættermiljø eller i bestyrelsen i it-netværket, Technology Denmark.

Karsten er passioneret omkring at få fede ting til at ske – uanset om det er et Bitcoin-investeringsprojekt eller et real-life middelalderkampsports-arrangement.

Morning Train Technologies ApS © 2010 - 2018 • Gammelsø 4 1. TH., 5000 Odense C, Danmark • Tlf: 71 99 55 30 • CVR: 33362749