Tilmeld:

Webbureau i Odense på Fyn Webbureau i Odense på Fyn

Thomas Dyrehauge

Art Director

Den skarpeste mand på den grafiske udvikling. Thomas besidder stor forståelse for UX, og er ekspert inden for hvad der konverterer.

Kompetencer
Nyeste indlæg

4 ting du skal teste på din webshop i 2018

Giver godt design flere leads?

Skillset
Art direction
Projektledelse
Photoshop
HTML
CSS
SCSS
Jquery
AngularJS
JSON
GruntJS
Git
Scrum
Responsive Design
Blade
Illustrator
UX Design
InDesign
LESS
Biografi

Thomas er Art Director hos Morning Train. Thomas fremtryller de flotteste og mest funktionelle designs, og han er derfor nøglen til en succesfuld visuel udvikling af websites og webshops.

Thomas har en akademisk baggrund som multimediedesigner med en overbygning i form af en PBA inden for webudvikling, og har derudover både udviklet og designet i mange år før og efter dette. 

Thomas omsætter stor analyse til designs med derefter udvikling af websites.


Spidskompetencer

Thomas er vores skarpeste mand på den grafiske udvikling af web-løsninger. Han besidder stor forståelse for UX, og han ved alt, hvad der er værd at vide om nye trends inden for webudvikling.

Derudover sidder Thomas som projektleder og besidder stort talent inden for frontend-udvikling. 


Mød Thomas

Thomas er praktisk talt umulig at fange efter arbejde, fordi han altid skal til en familiefødselsdag eller andre arrangementer.

En gang imellem kan han dog fanges i den lokale Brugsen, hvor han tanker op med Cult-energidrikke til den følgende arbejdsuge.

Morning Train Technologies ApS © 2010 - 2018 • Gammelsø 4 1. TH., 5000 Odense C, Danmark • Tlf: 71 99 55 30 • CVR: 33362749