Tilmeld:

Webbureau i Odense på Fyn Webbureau i Odense på Fyn

Website & programmering

ProLøn

Designet fra bunden

ProLøn fik et splinternyt websitedesign, som vi udviklede fra bunden. Sammen med den nye hjemmeside fik de udviklet et tilmeldingsmodul, som både sparer ProLøn og deres kunder tid.

Responsivt design
Direkte prisberegner
Konverteringsoptimering
Proloen.dk

Proløn investerede i øget digitalisering – med succes

Med sine fem fornemme kåringer som Gazelle-virksomhed havde ProLøn et ønske om fortsat at forbedre deres performance – nu især på det digitale område. 

Den nye webløsning sikrede ikke alene, at ProLøns kunder brugte deres webside 37% længere tid ad gangen, men den medførte også en bounce rate, der er 33% mindre end tidligere.

 

  • + 37 % Mere tid brugt på siden af besøgende
  • 33 % Lavere bounce rate
  • + 4 % Flere sidevisninger pr. session

Fokus på kunder og konvertering

Det nye website fremhæver eksisterende kunder, mens det gennem det nye digitale design motiverer potentielle kunder til at tilmelde sig ProLøns lønsystem.

Hjemmesiden tager brugeren kærligt i hånden og belyser fordelene ved ProLøns løsning, beregner omkostningerne ved lønkørsel hos ProLøn og tilbyder opringning fra virksomhedens lønkonsulenter.

Det er alt sammen gode elementer, der rykker konverteringsraten i en positiv retning.

Finn Conradsen Direktør ProLøn

Vi har gennem hele forløbet haft et tæt og tillidsfuldt samarbejde, hvor det på intet tidspunkt har været nødvendigt at hive kontrakten op af skuffen. Vi har derfor valgt at fortsætte samarbejdet med Morning Train i vedligeholdelsesfasen.

Nyt design og tidsbesparende løsninger

ProLøn fik et splinternyt design, som vores frontend-udvikler og grafiker Thomas udviklede fra bunden.

Det nye website indeholder features som f.eks. "Lønberegneren", der udregner, hvad lønkørsel koster hos ProLøn.

Vores programmører udviklede desuden et nyt tilmeldingsmodul til ProLøns system, der sparer både ProLøn og deres kunder for besvær og arbejdstid.      

Gazellevirksomheden ProLøn fik nyt website med et intelligent digitalt design med særlig vægt på konvertering, nyt tidsbesparende tilmeldingsmodul og optimering af bagvedliggende løsninger og hosting.

Se website

Vil du høre mere?

Skal vi give et bud på dit projekt?

Tag fat i vores projektleder, Martin; så hjælper han dig i gang med dit projekt.

Kontakt Martin
Morning Train Technologies ApS © 2010 - 2018 • Gammelsø 4 1. TH., 5000 Odense C, Danmark • Tlf: 71 99 55 30 • CVR: 33362749