Tilmeld:

Webbureau i Odense på Fyn Webbureau i Odense på Fyn
Webshop
Hjemmeside
Webbureau Webbureau Webbureau SEO App-udvikling webdesign Webshop Hjemmeside
webdesign
Webbureau Webbureau Webbureau Webbureau Webbureau Webbureau Webbureau
Webbureau Webbureau Webbureau Webbureau

1. Det første møde

Alle projekter starter med et fysisk møde, hvor vi får sat ansigt på hinanden. Her får vi snakket om din vision for dit online projekt, og vi får aftalt alle detaljer omkring funktioner, design og indhold til dit projekt. Vi inviterer typisk til en kop kaffe hos os, men vi tager også gerne ud og besøger dig.

#1/5

2. Et tilbud med tyngde

Efter det indledende tekniske møde udarbejder vi et officielt tilbud, hvor vi giver et tilbud på de aftalte funktioner og designelementer. Alle forhold bliver nøgternt beskrevet, så du ved præcist, hvad du får for prisen

#2/5

3. Målsætninger aftales

Når vi går igang med dit projekt, så er det vigtigt, at vi i fællesskab får fastlagt nogle målsætninger og succeskriterier for vores rejse sammen. Det handler ikke blot om at få lavet en løsning så hurtigt og nemt som muligt men om at få lavet den rigtige løsning for dig, som realiserer dit online potentiale.

#3/5

4. Processen går igang

Herefter går vi i gang med processen. Vi vil typisk starte med invitere dig med professionelt projektstyringsværktøj, så du hele tiden kan holde øje med processen fra sidelinjen. Her vil status på opgaverne blive opdateret løbende, og du vil få mulighed for at komme med input til opgaverne undervejs.

#4/5

5. Vi måler på resultater

Efter vi har lavet en færdig version 1.0 af dit projekt, og eventuelle tilpasninger er blevet foretaget sammen i dialog, så vil vi præsentere dit endelige produkt og måle på vores resultater. Herefter vil vi sende dokumentation og koder til dig, så du selv har rettighederne og kontrol over dit projekt. Vi står selvfølgelig til rådighed til videre support bagefter, men det skal være dit frivillige valg, om du vil fortsætte hos os.

#5/5

DU ER MED FRA START TIL SLUT

Nu har du læst om rejsen med os fra start til slut. Rejsen med os handler dog ikke kun om processer. Vi har holdninger til, hvordan tingene bør gøres, og det har vi indrammet i et værdimanifest herunde.

Kvalitetskontrol

Ingen projekter undslipper Morning Trains konduktører. Vi opretter alle opgaver i værktøjet Trello og krydser af efterhånden, som projektet skrider fremad. Du befinder dig derfor ombord på et særdeles velsmurt lokomotiv.

Ugentlige status-mails

Du får adgang til projektstyring 24/7, men vi ved godt, at man ikke altid får tjekket. Derfor sender vi en ugentlig status-mail, som opsummerer alt, hvad der er blevet lavet i ugens løb. De ugentlige status-mails er en open source-løsning, vi har udviklet til systemet Trello - og det er vi lidt stolte af.

Tidsforbrug og rapporter

Ved større projekter, får du også en detaljeret indsigt i vores timeforbrug på månedsbasis. Det tilbyder vi både ved fastpris-aftaler og løbende betaling.

MORNING TRAINS VÆRDIER

Vi har 3 gennemgående søjleværdier, som gennemsyrer vores arbejdsgang og kultur på arbejdspladsen

Vi er troværdige

  • Vi prioriterer en direkte dialog med vores kunder og partnere
  • Vi kører transparent projektstyring, hvor du får indblik i dit projekt fra start til slut
  • Vi indfrier vores aftaler og påtager os ansvaret med at sætte retningen

Du vil lære alle grundbegreber bag god SEO med et SEO kursus fra morning train

Vi er ambitiøse

  • Vi synliggør altid forskellige valgmuligheder til en opgave og vores rationale for at anbefale en frem for en anden.
  • Vi motiveres af at lave den stærkeste løsning og ikke den nemmeste løsning
  • Vi vil måles og vejes på de resultater, som vi skaber

Vi er udforskende

  • Vi elsker at lave unikke skræddersyede løsninger
  • Vi benytter os af den nyeste teknologi og de nyeste framework
  • Vi dedikerer meget tid til at udvikle vores interne ressourcer 

Bliv kontaktet af morningtrain

HAR DU SPØRGSMÅL?

Udfyld formularen herunder og vi vender lynhurtigt tilbage til dig

/ Udfyld venligst feltet.
Morning Train Technologies ApS © 2010 - 2018 • Gammelsø 4 1. TH., 5000 Odense C, Danmark • Tlf: 71 99 55 30 • CVR: 33362749