Vent venligst

Vi har modtaget din forespørgsel

Tak for din forespørgsel

. Vi sætter pris på muligheden for at drøfte dit projekt. Du hører fra os inden for 1-2 hverdage

På gensyn

Step 1 / 3

orange landscape
close icon

  Step 1 / 3 - Vælg projekttype

  Kom i dialog om dit næste projekt

  Send os en uforpligtende forespørgsel og få en realistisk pris idé på dit projekt.

  WebsiteWebshopDigitalt DesignSeoAnnonceringProgrammering
  Step 2 / 3 - Projekt information

  Beskriv dit projekt så godt du kan

  Step 3 / 3 - Dine oplysninger

  Vi har brug for dine oplysninger nedenfor

  SoMe marketing

  Vi hjælper dig med at skabe omsætninger

  SoMe marketing er en fantastisk mulighed for dig, der ønsker at nå dit online publikum.

   

  Vi giver kompetent rådgivning, der garanterer vækst.

  seo medarbejder glæde

  Hvorfor SoMe?

  SoMe-marketing er både smart og effektivt

  Niclas med ipad

  SoMe marketing eksperter fra Odense

  Specialister i effektiv markedsføring på sociale medier

  Forudsætningerne for god SoMe-marketing varierer fra medie til medie. Det er en kompleks disciplin, der både handler om udvælgelse af målgrupper og platforme, teknisk opsætning af profiler og udvikling af relevant indhold, der interesserer og engagerer dine kunder.

   

  Hos Morningtrain er vi specialister i markedsføring på sociale medier, og vores medarbejdere er altid klar til at besvare dine spørgsmål, give dig den bedst tænkelige strategiske rådgivning og vise dig #vejentilvækst.

  Organisk SoMe

  Øg virksomhedens fanbase med en organisk SoMe-indsats

  om-full-width-svg

  Vores skillset i SoMe marketing

  Tekster

  Vores tekstforfattere skriver tekster, som er relatérbare og engagerende for din målgruppe, så du står knivskarpt på sociale medier.

  Grafisk materiale

  Vi kan stå for alt det grafiske materiale - men vi kan også rådgive dig om, hvordan du selv skaber det rette visuelle udtryk med billeder og videoer.

  Content plan

  Lad os lave en content plan til dine sociale medier og sørge for at dele det bedste indhold på de bedste kanaler med den helt rette timing.

  SEO-tekster

  Eksekvering

  Vi tager os af din markedsføring på sociale medier med alt hvad det indebærer, så kan du fokusere 100% på at drive din forretning.

  oster_megafon

  Annoncering på sociale medier

  Når du arbejder med SoMe-annoncering, skal du først og fremmest have styr på dine målsætninger. Når du kender formålet med annonceringen, kan du nemlig vælge den kanal, der mest effektivt rammer præcis din målgruppe.

   

  Sociale medier kan være din nøgle til at lave effektive markedsføringskampagner, som fastholder den plads i dine potentielle kunders bevidsthed, som du allerede har sikret dig, når de én gang har vist interesse for din virksomhed. Annonceringsmulighederne på de forskellige platforme giver dig nemlig mulighed for at målrette dine budskaber til præcis de mennesker, der allerede har besøgt din hjemmeside eller interageret med dit SoMe-indhold.

  Har du allerede en ide om målsætningen for din SoMe-annoncering?

  • Jeg ønsker at få

   Stærk brand awareness

  • Jeg ønsker at få

   Leads af høj kvalitet

  • Jeg ønsker at få

   Trafik til websitet

  Vær relevant og aktiv

  Hvis du vil bruge SoMe-annoncering til at øge din generelle synlighed og styrke kendskabet til din brand, skal du først og fremmest vælge den eller de platform, hvor din målgruppe er mest aktive. Sørg for at matche indholdet i dine annoncer med dine potentielle kunders interesser, så de kan se relevansen i at følge din virksomhed online. Og glem ikke betydningen af løbende at være aktiv på det givne sociale medie, så dit brand ikke glider ud af din målgruppes bevidsthed, når du først har fanget deres opmærksomhed.

  Arbejder du B2C eller B2B?

  Hvis du fokuserer på B2C-markedsføring, er der mange gode platforme at annoncere på, herunder Facebook og Instagram.

  Hvis du primært henvender dig til B2B-segmentet, er det oplagt at annoncere på LinkedIn. Her får du en række gode målretningsmuligheder baseret på geografisk placering, alder, uddannelse, erfaring, jobtitel og meget mere, så du kan målrette din annoncering ganske præcist.

  Sats på retargeting

  Sociale medier kan være en effektiv appetitvækker for potentielle kunder, uanset hvilken type produkter eller services, din virksomhed beskæftiger sig med. Tænk på dine SoMe-annoncer som et butiksvindue, hvor du kan udstille de varer, du tilbyder i din forretning. Hvis dit dit butiksvindue ser attraktivt ud (og i øvrigt vender ud mod den gade, hvor præcis din målgruppe passerer forbi i dagens løb) kan du fange deres interesse og trække dem ind for på din hjemmeside - og så er der alt andet lige større chance for, at de køber dine varer i sidste ende.

  adwords image

  Vælg den SoMe-kanal der passer til din forretning

  Er du i tvivl om, hvilket socialt medie du skal markedsføre din virksomhed på? I så fald er du ikke alene - mulighederne er nemlig mange.

   

  For at få succes med marketing på sociale medier er det vigtigt, at du kender dine kunder. Hvilken platform er de til stede på? Hvad interesserer de sig for? Hvordan foretrækker de at interagere med din virksomhed?

   

  Vi hjælper dig med at lægge en strategi og samarbejder efterfølgende om eksekveringen.

   

  Herunder kan du læse mere om de forskellige sociale medier, som vi kan hjælpe dig med at annoncere på.

  Hvilken SoMe-kanal bør jeg vælge?

  En kanal til hvert formål

  Facebook annoncering

  Facebook

  Facebook-annoncering er en af de mest kosteffektive markedsføringskanaler, du kan finde. Hvis du vil ramme specifikke målgrupper baseret på demografi og interesser, er Facebook et godt valg.

  Læs mere om Facebook-annoncering
  LinkedIn annoncering

  LinkedIn

  I sammenligning med Facebook kan LinkedIn være en dyr annonceringskanal, men hvis du arbejder med B2B, kan værdien af din markedsføringsindsats også meget vel vise sig at være højere.

  Læs mere om LinkedIn-annoncering

  YouTube

  Med YouTube-annoncer får du en unik mulighed for at nå ud til potentielle kunder, når de ser eller søger efter videoer på YouTube. Du betaler endda kun, når nogen viser interesse for dit indhold.

  Kontakt os

  Instagram

  Med annoncering på Instagram kan du bruge billeder og kreativt design til at sælge dit produkt og øge kendskabsgraden til din virksomhed. Platformen er især velegnet, hvis dit produkt har gode æstetiske kvaliteter.

  Kontakt os

  Pinterest

  På Pinterest kan du nå en særlig målgruppe, der bruger platformen til at finde inspiration og nye idéer. Denne platform kan tit være relevant, hvis din virksomhed primært henvender sig til kvinder.

  Kontakt os

  Øvrige sociale medier

  Vi har erfaring med flere af de mindre kendte platforme, herunder Snapchat, Tiktok og Reddit. Lad os hjælpe med at finde den type SoMe-annoncering, der passer bedst til dig og din virksomhed.

  Kontakt os

  Skræddersyede specialistløsninger

  Hos os får du ekspertise frem for annoncepakker

  Kontakt

  Vil du have resultater på de sociale medier?

  Hvis du vil satse på social media-marketing og give din virksomhed mere synlighed online, hjælper vi dig hellere end gerne i gang. Ring til Mathias med det samme, og få en uforpligtende snak om mulighederne.

  SoMe Marketing
  Kontakt Mathias Mide