Tilmeld:

Webbureau i Odense på Fyn Webbureau i Odense på Fyn

AdWords, SEO & Ny forside

WeCoverYou

97% flere online ordrer i 2017

WeCoverYou har en fuld online markedsføringsservice-løsning ved os. Det betyder, at vi varetager deres SEO, konverteringsoptimering og AdWordsannoncering, mens vi samtidig har lavet en ny forside til deres hjemmeside.

Stødt organisk vækst i år 2017

WeCoverYous organiske trafik er steget eksponentielt i det første halvår af 2017 ved hjælp af søgemaskineoptimering på websitet.

Siden januar har antallet af organiske besøgende været stødt stigende – og vigtigere er, at omsætningen fra denne trafik er steget eksponentielt.

  • + 16 % Øget antal organisk besøgende
  • + 118 % Øget organisk omsætning
  • + 98 % Organisk konverteringsrate

WeCoverYou vækster med AdWords

WeCoverYou havde et mål om at finde en partner, som kunne varetage alt deres online markedsføring og vækste deres online forretning. Vi lagde fokus på AdWordsannoncering og har skabt tydelige resultater på blot 6 måneder.

Nedenfor ses nogle uddrag for den succes vi hjalp WeCoverYou med af få på AdWords:

  • + 180 % Øget omsætning fra AdWords
  • + 44 % Øget konverteringsrate
  • -40 % Lavere omkostning pr. ordre

WeCoverYou har også fået ny forside til deres webshop

Optimeret menunavigation
Intelligent find-nærmeste-butik-funktion
Nyt responsivt design
wecoveryou.dk
Jannik Meier Sørensen Marketingsansvarlig / CMO WeCoverYou

"Dygtige til opfyldelse af vores behov - også behov, som vi først løbende opdager at måtte have.
Samarbejdet har stået på i et par måneder, og det forløber fornuftigt. De vil meget gerne føre tæt dialog."

Accelererende vækst med AdWords

Grafen til venstre viser at WeCoverYou fik væsentligt flere besøgende fra AdWords i 2. kvartal af 2017 end de gjorde i starten af året.

Vi forbedrede WeCoverYous click-through-rate (CTR) med 9%. De besøgende brugte nu 7% længere tid på hjemmesiden og deres konverteringsrate på AdWords er forbedret med 44%.

Den trafik, WeCoverYou får via AdWords nu har altså ikke blot større volumen, men er også mere relevant.

Konverteringsoptimering af webshop

En del af det SEO-arbejde, vi har lavet for WeCoverYou, var at optimere navigationen i gennem menuen i deres webshop, hvilket har været med til at de besøgende nu i gennemsnit kigger på 40% flere produkter på webshoppen.

Konverteringsraten er samtidigt næsten blevet fordoblet, hvilket understøtterr pointen om, at den organiske trafik relevans er i markant fremgang.

Ikke nok med at flere besøgende nu foretager væsentlig flere køb på webshoppen, så er den gennemsnitlige ordreværdi på webshoppen steget med 9,9% fra 2016 til 2017.

 

Løbende online marketing-indsats

WeCoverYou har en fuld service-løsning hos os. Det betyder, at vi hjælper dem med deres marketing, der hvor deres egne interne ressourcer ikke rækker til.

Vi har laver AdWordsoptimering, SEO og CRO (konverteringsoptimering) for WeCoverYou. Samtidigt ruster vi dem til, hvordan de selv internt kan varetage disse aktiviteter.

 

Sådan arbejder vi med online marketing

Ny forside til webshoppen

WeCoverYous nye webshop skulle gøre det tydeligere for den besøgende, at WeCoverYou tilbyder reparationer af smartphones, tablets og computere og sælger tilbehør og covers til disse.

Formålet med forsiden var derfor at navigere den besøgende de rette sted hen, så dem, som søgte tilbehør kom til webshoppen, og dem, som skulle have foretaget en reparation hurtigt kunne finde den nærmeste butik eller bestille tid.

Vi programmerede derfor en søgefunktion på forsiden, som kunne hjælpe kunden med at finde den nærmeste butik.

 

Sådan laver vi hjemmesider

Vil du høre mere?

SKAL VI GIVE ET BUD PÅ DIT PROJEKT?

Tag fat i vores projektleder, Thomas; så hjælper han dig i gang med dit projekt.

Kontakt Thomas
Morning Train Technologies ApS © 2010 - 2018 • Gammelsø 4 1. TH., 5000 Odense C, Danmark • Tlf: 71 99 55 30 • CVR: 33362749