ClickCease

Lad Morningbound være din digitale marketingafdeling

WEBSITE & FORHANDLERPORTAL

Nyt webunivers til at samle Exodrafts divisioner

Exodraft Group har over de sidste år opkøbt flere virksomheder, som skulle indgå som divisioner i det samlede Exodraft Group med den samlede mission om at optimere energi.

Der skulle bygges nye samlende webuniverser til at skabe den røde tråd mellem divisionerne og understøtte Exodrafts ambitiøse mission og fortællingen af denne – og det fik Morningtrain lov til at indfri.

Problem

Exodraft havde fået skabt sin kernefortælling og mission til fremtiden og gennemført en række virksomhedsopkøb for at kunne dække de forretningsområder, som de ønskede.

Men nu skulle det hele bindes sammen til et samlet Exodraft Group univers, hvor de enkelte divisioner samtidig stod skarpt på deres respektive websites for at cementere den nye virkelighed og positionering for både eksterne og interne interessenter.

Plan

Klar kommunikation, den røde tråd og digitalisering af forretningsgange blev de vigtige ingredienser i den samlede plan.

Vi startede med en grundig konceptfase, hvor design og den tekniske infrastruktur og behov blev skitseret.

Herefter designede og byggede vi det første website til Exodraft Energy divisionen – som blev det tekniske afsæt for de kommende websites.

Resultat

Det første vigtige resultat var lanceringen af det nye Exodraft Energy website, som blev det første evidens på den nye kommunikation, og som blev starten på den røde tråd i de kommende weblanceringer og interne digitaliseringsprocesser.

I kølvandet på denne lancering begyndte arbejdet med en digital forhandlerportal, hvor den tidligere lange B2B salgsproces nu blev tænkt smartere og mere strømlinet med en digital understøttende løsning.

“Vi valgte at arbejde med Morningtrain, da vi havde brug for at arbejde med helheden i vores digitale tilstedeværelse.
Morningtrain er et meget kompetent bureau med nørdede men stadig brede kompetencer, og en evne til at omsætte vores forretningsmål til værdifuld digitalisering”

Anders Haugaard

CEO, Exodraft Group

Websitet gør missionen tydelig og virkelig

Strategi og mission er svære størrelser at blive enige om i en virksomhed, og ofte kan de gode formuleringer, fokusområder og strukturer efter strategiprocessen forsvinde i et dokument glemt i en skrivebordsskuffe.

Et vigtigt resultat i denne proces var derfor at gøre missionen og kommunikationen af de store ændringer hos Exodraft Group tydelige på de forskellige websites for både at forankre den nye fortælling hos eksterne samarbejdspartnere og interne kolleger.

Se løsningen

Samarbejdet

Fokus på rød tråd mellem mål og eksekvering

Samarbejdet mellem Exodraft og Morningtrain blev særdeles godt, fordi der blev investeret tid i, at de udviklede løsninger og funktioner hele tiden havde afsæt i de overordnede mål. Dette blev sikret ved at prioritere hyppig og grundig kommunikation.

Det betød konkret, at al design og udvikling blev nøje udarbejdet med afsæt i de givne målsætninger, således at inspirationer ikke kørte ud af en tangent, og at den endelige leverance løste den oprindelige problemstilling.

DIGITALISERING SÆTTER STRØM TIL SALGET

Digital forhandlerportal understøtter salget

Det næste naturlige spor i samarbejdet var, at Exodraft ønskede at høste gevinsterne af deres digitalisering i deres kommercielle indsatser, og det potentiale skulle indfries med en digital forhandlerportal.

Denne forhandlerportal skulle understøtte sælgernes arbejde i marken og sikre, at der nu også var en fælles digital salgsplatform til at understøtte, strømline og automatisere dele af den komplekse kunderejse.

Steffen Christensen
Peter Risbro Brix
Niclas Johansen

Kontakt os

Skal vi også give et bud på jeres projekt?

Går I også med overvejelser om et projekt?
Book et møde og lad os vende det sammen.

Jesper Martinussen
Sune Roed
Amalie Koblauch
KONTAKT OS

Første skridt i din forretningsudvikling

Vi venter allerede i spænding på at høre fra dig! Vi elsker at hjælpe virksomheder med noget på hjerte, som har digitale udfordringer, som vi kan løse sammen.

Rugaardsvej 55A 1. TV
5000 Odense C
Dampfærgevej 27-29 st.
2100 København Ø
Skriv til os
Book et møde
Job og Karriere Find kontaktperson
Skriv til os

Første skridt i din forretningsudvikling


  Du er en stjerne

  Tak for din henvendelse

  Du skulle nu have modtaget en bekræftelsesmail.
  Vi kigger på din henvendelse og vender retur hurtigst muligt.

  Ha´ en rigtig god dag ☀️

  Book møde

  Snak med os når det passer dig bedst!

  Hvonår?

  Vælg dato

  Ledige tider

  Book møde

  Tak! - Vi skal bare lige vide lidt mere om dig


   Du er en stjerne

   Tak for din henvendelse

   Du skulle nu have modtaget en bekræftelsesmail.
   Vi kigger på din henvendelse og vender retur hurtigst muligt.

   Ha´ en rigtig god dag ☀️

   Tilmeld nyhedsbrev

   Få de seneste nyheder og trends
    Du er en stjerne

    Tak for din henvendelse

    Du skulle nu have modtaget en bekræftelsesmail.
    Vi kigger på din henvendelse og vender retur hurtigst muligt.

    Ha´ en rigtig god dag ☀️