ClickCease

Lad Morningbound være din digitale marketingafdeling

Website, produktkonfigurator, digital selvbetjening

Digitalisering af global industri-virksomhed

GreenTec A/S er en dansk virksomhed, som har specialiseret sig i maskiner til vedligeholdelse af grønne områder siden 1979. GreenTec har mere end +25.000 maskiner på verdensplan og et stærkt globalt distributions- og forhandlernetværk. Med et ønske om at styrke deres salgsorganisation tog de fat i Morningtrain.

Problem – Tidskrævende & forældet

For GreenTec er det essentielt, at deres salgsorganisation har de mest effektive værktøjer, så de kan servicere deres kunder bedst muligt.

Deres eksisterende løsninger var forældede og utilstrækkelige til at møde marketing- og salgsorganisationens behov for større effektivitet.

De stod over for tre primære udfordringer: En forældet selvbetjeningsplatform, som ikke længere opfyldte deres forretningskrav, en tidskrævende og inkonsistent tilbudsgivningsproces samt et forældet website, der ikke var fleksibelt til deres nye ønsker.

Plan – En tæt dialog var essentiel

Den gode, tætte dialog er afgørende, når man skal digitalisere arbejdsgange og løse denne type af salgsudfordringer. Dette var bestemt også casen mellem GreenTec og os, og det blev afgørende løsningen.

Med et team af 1 product manager, 1 designer og 2 udviklere blev der lavet prototyper, analyseret krav og demoet produktets udvikling.

Med daglig dialog og demoer hver anden uge sikrede vi feedback fra interessenter hos GreenTec, hvilket herefter hurtigt blev implementeret og sluttelig sikrede en god idriftsættelse hos GreenTec.

Resultat – En ny salgsplatform

GreenTec fik lavet flere digitale løsninger i samarbejdet med os. Den primære løsning var en intelligent digital produktkonfigurator, hvor både sælgere og slutkunder kan konfigurere deres eget tilbud. Konfiguratoren styres fra deres nye centrale selvbetjeningsløsning, hvor der også blev lavet et reklamationssystem.

Sidst blev der lavet et nyt moderne brandwebsite baseret på genbrugelige WordPress moduler, hvor maskiner, markeder, teknisk dokumentation og forhandlere globalt nemt kan findes visuelt. De samlede digitale løsninger udgør nu en samlet platform, hvor Greentec kan servicere deres forhandlere, distributører og slutkunder.

Produktkonfiguratoren automatiserede salget

Med over 40 værktøjer tilgængelige for 22 forskellige modeller og et komplekst sæt af regler er det afgørende for GreenTec, at deres produktkonfigurator nøjagtigt viser passende muligheder for både sælgere og kunder. Dette opnås gennem en avanceret regel- og valideringsmotor, som sikrer korrekte konfigurationer.

Når kunderne så har lavet det nye tilbud, så opsamles det automatisk i GreenTecs selvbetjeningsløsning. Derefter kan forhandlerne selv kan tage fat i slutbrugeren, og hjælpe dem i mål med deres nye løsning. Med vores nye konfigurator har GreenTec derfor strømlinet deres tilbudsgivning, sparet en masse tid og samtidigt kan de nu pleje deres kundeforhold endnu bedre.

Se produktkonfiguratoren

forretningsudvikling på nye koncepter

Sammen udforsker vi fortsat nye digitale muligheder

De essentielle dele i vores mangeårige samarbejde med GreenTec har været vores fælles brainstorming gennem workshops, det nyskabende og udfordrende design samt implementeringen af sikre & skalerbare teknologier, der giver en stabil drift. Vores mål har konstant været at forbinde GreenTecs innovative forretningsstrategier med vores dybdegående forståelse for, hvordan disse kan realiseres med web og digitalisering.

Steffen Christensen
Peter Risbro Brix
Niclas Johansen

Kontakt os

Skal vi også give et bud på jeres digitalisering?

Går I også med overvejelser om et nyt projekt?
Book et møde og lad os vende det sammen.

Amalie Koblauch
Jesper Martinussen
Sune Roed
KONTAKT OS

Første skridt i din forretningsudvikling

Vi venter allerede i spænding på at høre fra dig! Vi elsker at hjælpe virksomheder med noget på hjerte, som har digitale udfordringer, som vi kan løse sammen.

Rugaardsvej 55A 1. TV
5000 Odense C
Dampfærgevej 27-29 st.
2100 København Ø
Skriv til os
Book et møde
Job og Karriere Find kontaktperson
Skriv til os

Første skridt i din forretningsudvikling


  Du er en stjerne

  Tak for din henvendelse

  Du skulle nu have modtaget en bekræftelsesmail.
  Vi kigger på din henvendelse og vender retur hurtigst muligt.

  Ha´ en rigtig god dag ☀️

  Book møde

  Snak med os når det passer dig bedst!

  Hvonår?

  Vælg dato

  Ledige tider

  Book møde

  Tak! - Vi skal bare lige vide lidt mere om dig


   Du er en stjerne

   Tak for din henvendelse

   Du skulle nu have modtaget en bekræftelsesmail.
   Vi kigger på din henvendelse og vender retur hurtigst muligt.

   Ha´ en rigtig god dag ☀️

   Tilmeld nyhedsbrev

   Få de seneste nyheder og trends
    Du er en stjerne

    Tak for din henvendelse

    Du skulle nu have modtaget en bekræftelsesmail.
    Vi kigger på din henvendelse og vender retur hurtigst muligt.

    Ha´ en rigtig god dag ☀️