ClickCease

Lad Morningbound være din digitale marketingafdeling

Grillen Group

Selvbetjenings-løsning optimerer burgerkæde

Grillen Group ønskede et stærkt digitalt fundament for deres burgerkæde, som skulle give personaleadministrationen superkræfter.

Målet var en digital selvbetjeningsløsning, som kunne reducere det manuelle arbejde med vagtplaner, lønsystemer m.m. imens, at det kunne give live-data på vigtige parametre i driften.

Problem

Grillen Group var i fuld vækst med hele 7 burgerrestauranter, som begyndte at lægge et pres i administrationen og den daglige drift.

Vagtplaner, lønsystem og indblik i de daglige vigtige nøgletal blev sværere og sværere at at få synkroniseret på tværs af restauranter i et konkurrencepræget marked, hvor man skal kende sin drift til fingerspidserne for at levere sund forretning.

Plan

Vi fik fra starten afholdt en analyseworkshop, hvor vores chefudvikler og Grillen Group fik identificeret deres ønsker til deres omfattende intranet.

Der skulle indtænkes en backend, som både skulle indeholde kontraktunderskrivning, vagtplaner, lønsystem og databank fra de forskellige restauranter i et visuelt overskueligt rapportsystem.

Derudover blev der lavet en ambitiøs tidsplan, hvor de væsentlige funktioner blev leveret og lagt live, imens der gradvist blev bygget videre på systemet.

Resultat

Grillen Group kom i luften med deres intranet, som kunne levere værdi til driftsoverblikket fra første færd.

Det nye intranet har reduceret Grillens administrations arbejde drastisk med digitale vagtplaner, lønsystem m.m. Disse minimerer arbejdsbyrden og manuelle fejl.

Ligeledes har intranettet givet ledelsen et stærkt værktøj til at måle dag-til-dag udviklingen for alle 7 restauranter og lynhurtigt identificerer potentielle driftsproblemer.

“Nye opgaver imødekommes ekstremt løsningsorienteret – uafhængigt af kompleksitet. Digitaliseringen af vores forretning er blevet en grundsten i virksomheden, og har skabt en langt større gennemsigtighed på tværs af vores organisation.”

Thomas Rasmussen,

CEO @ Grillen Group

Resultater der flytter forretninger i en svær restaurationsbranche

Platformen indfriede de primære målsætninger for Grillen Group, så den videre vækst i forretningen blev understøtter af et stærkt digitalt fundament. Hele fundamentet var så stærkt, at det i dag er blevet til sin helt egen SaaS-virksomhed MealoOperation, som hjælper restaurationsbranchen med at opnå bedre regnskaber.

Se SaaS løsningen

timeline

Samarbejdet indfrier målene

En samarbejdspartner der skaber overblik og funktionelle løsninger

En væsentlig årsag til den succesfulde løsning at, at de løbende problemstillinger blev defineret, og der blev lagt en plan for eksekvering og levering af de enkelte delleverancer og løbende sparringsmøder.

Morningtrain og Grillen Group har samarbejdet i flere år og igennem årene har intranettet fået tilføjet nye funktionaliteter, så den digitale infrastruktur har kunne understøtte den fortsatte vækst i forretningen.

digital selvbetjening

En selvbetjenings-løsning giver glade medarbejdere og bedre økonomi

Et af de mest oplagte digitaliseringsområder er det, hvor du reducerer og automatiserer repetitive, manuelle arbejdsgange. Disse arbejdsgange er ofte forbundet med en del bekostelige manuelle fejl, og der er sjældent meget medarbejder arbejdsglæde forbundet med disse.

Dette havde Grillen Group øje for i deres intranet og ved at de digitaliserede arbejdsgange omkring fx vagtlægning, så blev denne vigtige post markant mindre tidskrævende, og der var altid den rette bemanding på restauranterne.

Steffen Christensen
Sune Roed
Niclas Johansen

Kontakt os

Vil du høre mere om dit potentiale?

Går I også med overvejelser om et projekt?
Book et møde og lad os vende det sammen.

Jesper Martinussen
Thomas Østerkjerhuus
Peter Risbro Brix
KONTAKT OS

Første skridt i din forretningsudvikling

Vi venter allerede i spænding på at høre fra dig! Vi elsker at hjælpe virksomheder med noget på hjerte, som har digitale udfordringer, som vi kan løse sammen.

Rugaardsvej 55A 1. TV
5000 Odense C
Dampfærgevej 27-29 st.
2100 København Ø
Skriv til os
Book et møde
Job og Karriere Find kontaktperson
Skriv til os

Første skridt i din forretningsudvikling


  Du er en stjerne

  Tak for din henvendelse

  Du skulle nu have modtaget en bekræftelsesmail.
  Vi kigger på din henvendelse og vender retur hurtigst muligt.

  Ha´ en rigtig god dag ☀️

  Book møde

  Snak med os når det passer dig bedst!

  Hvonår?

  Vælg dato

  Ledige tider

  Book møde

  Tak! - Vi skal bare lige vide lidt mere om dig


   Du er en stjerne

   Tak for din henvendelse

   Du skulle nu have modtaget en bekræftelsesmail.
   Vi kigger på din henvendelse og vender retur hurtigst muligt.

   Ha´ en rigtig god dag ☀️

   Tilmeld nyhedsbrev

   Få de seneste nyheder og trends
    Du er en stjerne

    Tak for din henvendelse

    Du skulle nu have modtaget en bekræftelsesmail.
    Vi kigger på din henvendelse og vender retur hurtigst muligt.

    Ha´ en rigtig god dag ☀️