Tilmeld:

Webbureau i Odense på Fyn Webbureau i Odense på Fyn

Wordpress bureau & Wordpress udvikling

Vi er et Wordpress webbureau på 1' klasse - Vi er eksperter i Wordpress udvikling

Se løsninger

BRUGERVENLIGT, POPULÆRT OG SÆRDELES GENNEMSKUELIGT

WordPress er det mest populære CMS system, som vi designer og udvikler i. Det er kendt for at være brugervenligt og åbent, hvilket gør, at der er udviklet mange udvidelser til systemet.

Et WordPress bureau er vi først og fremmest, fordi vi selv udvikler populære plugins og temaer, og har mange store og succesfulde løsninger på CV'et.

Teamet bag WordPress udvikling

Hvem er Mikkel?
webbureau-odense-case

Mikkel Rasmussen

Backend-udvikling

Mikkel er vores skarpe backend udvikler med speciale i plugins. Hans tekniske talent og forretningsforståelse betyder, at han holder fast i den røde tråd fra start til slut.

Hvem er Martin?
webbureau-odense-case

Martin Schadegg

WordPress Chefudvikler

Martin er WordPress chefudvikler og har mange års erfaring med WordPress backend funktionaliteter. Som WordPress orakel kan han gøre alle dine WordPress drømme til virkelighed.

Hvem er Thomas?
webbureau-odense-case

Thomas Dyrehauge

Art Director

Thomas er Art Director. Hans baggrund inden for design og webudvikling betyder, at han altid formår at give vores kunder flotte webdesigns, der ikke går på kompromis med funktionaliteten.

Hvem er Mark?
webbureau-odense-case

Mark Clausen

Frontend-udvikling

Mark er en af vores dygtige frontend udviklere. Med en baggrund som multimediedesigner er han en god allrounder at have med ombord, når der laves WordPress websites.

WordPress – meget mere end pæne temaer

Mange kan hente og installere WordPress og CMS systemets temaer. Kun få mestrer WordPress i så detaljeret en grad, at de kan skræddersy platformen til ethvert behov.

Det gør vi. Morning Train er et professionelt WordPress bureau, der behersker WordPress udvikling til fulde.

Vores løsninger er aldrig standardløsninger men unikke, skræddersyede løsninger, som tager afsæt i din virksomheds behov.

Mød vores eksperter

Morning Train er et stærkt WordPress bureau

Vi specialiserer os i WordPress udvikling, fordi vi ved, hvor vigtigt et brugervenligt interface er for websiteejere og/eller -administratorer.

Mens WordPress leverer simple brugergrænseflader, leverer vi hardcore programmering, som får dit website til at skille sig ud grafisk, og som giver dit website funktioner, som understøtter din virksomheds drift.

Vores stærke udviklerteam kan løfte alle WordPress opgaver. Du kan derfor få løst alle dine udviklingsopgaver in-house.

Se hvordan vi kan hjælpe dig med dit webdesign

Bookingsystem til Ordnung

Ordnung havde brug for et nyt bookingsystem til lokale-booking for deres beboere i deres kontorfællesskaber.

Se case

Hvorfor udvikle i WordPress?

WordPress er et verdenskendt CMS system, som bruges af millioner verdenen over, og som mange udvikler i. De mange brugere og udviklere er dit garantistempel for, at fejl og sikkerhedsbrister opdages lynhurtigt, og at de bliver rettet med lige så høj hastighed.

Sikkerheden på et website udviklet i WordPress er derfor utroligt højt.

WordPress’ mange brugere er også en god grund til, hvorfor du bør udvikle dit website i WordPress. De fleste har arbejdet med eller kender WordPress’ brugervenlige interface.

Derfor undgår du lange oplæringsperioder, når du ansætter nye medarbejdere til at administrere dit website, for WordPress er lige til at springe ind i.

Vi udvikler vores egne plugins

Når vi udvikler WordPress websites, udvikler vi også størstedelen af pluginsene selv. Vi bruger få eksterne men anerkendte plugins, men næsten alle plugins udvikles in-house.

At vi selv udvikler plugins betyder, at kodningen er sikker, og at pluginsene integrerer med hinanden og med dit WordPress website. Dit website fungerer derfor optimalt, uanset antallet af plugins.

F.eks. har vores dygtige programmører udviklet pluginnen WooCommerce Advanced Quality til WooCommerce – WordsPress’ webshopmodul. Pluginnen udstyrer din webshop med avancerede fukntioner, og den udvider din webshops fleksibilitet.

Skal du have en webshop?

WooCommerce er et WordPress’ eget webshopmodul. Modulet integrerer perfekt med websites udviklet i WordPress, og det kan alle de ting, som en webshop skal kunne.

Ligesom WordPress er WooCommerce også ekstremt brugervenligt og intuitivt - kender du WordPress, kender du stort set også WooCommerce.

WooCommerce er derfor et oplagt valg, når du skal lave en webshop.

Læs mere om WooCommerce

FULD SERVICE LØSNING

Et nyt lækkert og konverterende WordPress website vil være kernen i vores samarbejde. Og vi vil gå til opgaven med største ekspertise og effektivitet, da vi som mangeårigt WordPress webbureau har bygget (og konstant veligeholder) en teknisk bund, der gør det muligt at levere projekter hurtigere.

Men ofte er det den fulde løsning du søger, og det kan vi i den grad levere på.

 • PROJEKTSTYRING

  Du får 100 % gennemsigtighed med ugentlige rapporter og fuld adgang til vores projektværktøj.

 • SØGEMASKINEOPTIMERING

  Vi sørger for, at din nye hjemmeside er læsbar for søgemaskinerne, og vi kan hjælpe dig med at skabe resultater med online markedsføring.

 • DET RIGTIGE TEAM

  Vi sammensætter et team med de nødvendige kompetencer ud fra dit projekt - se holdet.

 • Processen

  Vi kortlægger ruten og sørger for, at du kommer sikkert i mål med din nye hjemmeside - tjek rejseplanen.

Den mest økonomiske løsning

WordPress er kort sagt den bedste løsning både indholdsmæssigt såvel som økonomisk til de firmaer, som ønsker et website med standardfunktioner som kalender, blogs/nyheder og virksomhedspræsentation.

Skal du bruge en WordPress udvikler?

Vi har meget stor erfaring med WordPress websites, og du vil med garanti kunne få en god løsning, som du selv vil være i stand til at redigere i.

Kontakt os
SKAL VI GIVE ET BUD PÅ DIT PROJEKT?

Tag fat i vores projektleder, Jesper; så hjælper han dig i gang med dit projekt.

Kontakt Jesper
Morning Train Technologies ApS © 2010 - 2018 • Gammelsø 4 1. TH., 5000 Odense C, Danmark • Tlf: 71 99 55 30 • CVR: 33362749