ClickCease

Lad Morningbound være din digitale marketingafdeling

Design og udvikling

Digital indsats skal få flere til at bosætte sig i Varde Kommune

Varde Kommune har sat en indsats i gang, hvor de vil have flere til at flytte til kommunen. De har derfor allerede flere initiativer i gang, men de manglede en digital platform, der kunne hjælpe med at understøtte disse initiativer.

Problem

Varde Kommune tog fat i Morningtrain, da de havde brug for et website til at understøtte et projekt med formålet om, at få flere til at flytte til Varde Kommune.
Der var især et behov for en platform, hvor man kunne dele alt den information, som mulige tilflyttere har brug for i deres overvejelser om at flytte

Plan

Projektet blev sat i gang med en designworkshop, hvor der var tæt dialog om, hvordan vi fik brandet Varde Kommune udadtil, så websitet fremviste alle de spændende muligheder, der er for tilflyttere til Varde Kommune.

Resultat

Varde Kommune fik et visuelt flot website, hvor der blev kræset for detaljerne. Websitet giver mulighed for at kommunikere budskaberne, der understøttede alle de overvejelser mulige tilflyttere skulle have på forhånd. Forhåbentligt byder fremtiden nu for endnu flere tilflyttere til Varde Kommune, som er blevet inspireret.

Inspiration til hverdagen og fokus på et godt nærmiljø

I designfasen var fokus på at få lavet en moderne designstil, som også kunne inspirere mulige tilflyttere til at kigge nærmere på Varde Kommune, som deres næste destination.

Her var hovedoverskrifterne at få kommunikeret budskaber ud omkring familielivet, hverdagen og nærmiljøet i Varde Kommune. Vi fik derfor designet brugerrejser til de tre engangsvinkler.

For at vise nærmiljøet fik vi bygget et interaktivt kort over Varde Kommune, hvor man kan se de forskellige byer og læse mere om dem. Der blev skabt en informationsarkitektur, der gav mulighed for at finde information om lige præcis det område, man havde brug for at læse mere om som f.eks. skoler og dagtilbud.

Derudover blev udarbejdet et blogunivers til at dele historier fra andre beboere i Varde Kommune, så vi på den måde kunne inspirere ud fra de nuværende indbyggeres fortællinger og på den berige websitet med nyt og relevant indhold løbende.

Se løsningen

timeline

Samarbejdet starter med konceptfase

Dialog og sparring gav et stærkt slutresultat

Ved at starte projektet med en konceptfase fik vi en god dialog omkring problematikkerne og fik brainstormet sammen på, hvordan vi kunne bruge den digitale platform til at understøtte Varde Kommunes budskab.

Det gav flere gode unikke løsninger, der var helt essentielle for at skabe et godt slutprodukt. Her kan bl.a. nævnes det interaktive kort over byerne og bloggen, der indeholder historier fra beboerne i Varde Kommune.

Steffen Christensen
Peter Risbro Brix
Niclas Johansen

Kontakt os

Skal vi også give et bud på jeres projekt?

Går I også med overvejelser om et projekt?
Book et møde og lad os vende det sammen.

Amalie Koblauch
Jesper Martinussen
Sune Roed
KONTAKT OS

Første skridt i din forretningsudvikling

Vi venter allerede i spænding på at høre fra dig! Vi elsker at hjælpe virksomheder med noget på hjerte, som har digitale udfordringer, som vi kan løse sammen.

Rugaardsvej 55A 1. TV
5000 Odense C
Dampfærgevej 27-29 st.
2100 København Ø
Skriv til os
Book et møde
Job og Karriere Find kontaktperson
Skriv til os

Første skridt i din forretningsudvikling


  Du er en stjerne

  Tak for din henvendelse

  Du skulle nu have modtaget en bekræftelsesmail.
  Vi kigger på din henvendelse og vender retur hurtigst muligt.

  Ha´ en rigtig god dag ☀️

  Book møde

  Snak med os når det passer dig bedst!

  Hvonår?

  Vælg dato

  Ledige tider

  Book møde

  Tak! - Vi skal bare lige vide lidt mere om dig


   Du er en stjerne

   Tak for din henvendelse

   Du skulle nu have modtaget en bekræftelsesmail.
   Vi kigger på din henvendelse og vender retur hurtigst muligt.

   Ha´ en rigtig god dag ☀️

   Tilmeld nyhedsbrev

   Få de seneste nyheder og trends
    Du er en stjerne

    Tak for din henvendelse

    Du skulle nu have modtaget en bekræftelsesmail.
    Vi kigger på din henvendelse og vender retur hurtigst muligt.

    Ha´ en rigtig god dag ☀️