ClickCease

Lad Morningbound være din digitale marketingafdeling

PRIMA FÆRDIG HÆK

Ny skandinavisk specialudviklet webshop

Prima Færdig Hæk var i markedet for en moderniseret og specialudviklet webshop til det skandinaviske marked, som både kunne sikrer effektiv lead-generering, en overskuelig online kunderejse og ikke mindst mindre administrativt arbejde for de interne kolleger hos Prima Færdig Hæk.

Problem

Prima Færdig Hæk var i markedet for en samlet ny webshop løsning, da deres eksisterende webshop var meget outdated både i sit visuelle udtryk men også de nødvendige funktioner for, at forretningen fortsat kunne erobre markedsandele online.

Den gamle webshop krævede meget manuelt vedligeholdelse konverterede heller ikke så godt, og det skulle løses med en ny specialudviklet webshop.

Plan

Planen blev først og fremmest et skitsering af det nye design og en kortlægning af den samlede nye webshop og de ønskede funktioner.

Denne plan blev sammenholdt med de overordnede mål for, hvordan det manuelle arbejde blev automatiseret, og at der fx blev indtænkt intelligente variabler på de forskellige fragtzoner i norden samt en omfattende produkt-konfigurator løsning til at understøtte den online lead-generering.Resultat

Resultatet blev en omfattende specialudviklet webshop, som kunne gå i luften i hele det skandinaviske marked med alle de nødvendige lokale tilpasninger, som fx inkluderede forskellige fragtzoner i de nordiske lande.

Derudover lykkes vi med at gøre brugerrejsen på webshoppen langt mere selvkørende, hvor flere kunder kunne self-service på webshoppen, og dette frigjorde værdifuld tid for Prima Færdig Hæks kolleger.

“I vores samarbejde med Morningtrain er jeg særlig glad for den kompetente og udviklende sparring på specialistviden. Gennem årene har vores samarbejde spiret en flot vækst, gode relationer og vi har nået de mål, vi ønskede.”

Stine Poulsen

Prima Færdig Hæk

Resultater, der skaber forretning

Forbedret konverteringsrate på ny webshop

+41

%

Lavere bounce rate

Målt med Google pagespeed

-37

%

Loadspeed før: 4,3 Sek

Resultaterne var bemærkelsesværdige allerede efter lanceringen, hvor den nye webshop løftede forretningen på vigtige nøgletal.

Der var et markant fald i bounce-rate, som indikerer at brugerne blev navigeret bedre rundt på webshoppen, og den højere konverteringsraten fortæller en vigtig historie om, at det er blevet nemmere og mere overskueligt at konvertere til kunde.

Se den digitale løsning

webshop

Webshop funktionalitet udover det almindelige

De omfattende ønsker til specialudviklede funktioner gav vores WordPress-programmører en spændende opgave, som ikke blot kunne løses ved en standardløsning.

Disse funktionaliter blev nøje udarbejdet og implementeret i tæt dialog mellem Morningtrain og Prima Færdig Hæk, så webshoppen kunne indfri de ønskede mål.

Produktkonfigurator

Produktkonfigurator øger konverterings- raten

En afgørende funktion for den øgede konverteringsrate var en detaljede produktkonfigurator i webshoppen, hvor man i høj detaljegrad kunne se og vælge de forskellige færdighæk muligheder, som kunne lade sig gøre.

Denne produktkonfigurator skabte et væsentlig øget salg på webshoppen og aflastede supporten på mail og telefon væsentligt, fordi brugerne nu kunne opdage den nødvendige information for at træffe en købsbeslutning på webshoppen.

Steffen Christensen
Peter Risbro Brix
Niclas Johansen

Kontakt os

Skal vi også give et bud på jeres projekt?

Går I også med overvejelser om et projekt?
Book et møde og lad os vende det sammen.

Jesper Martinussen
Sune Roed
Amalie Koblauch
KONTAKT OS

Første skridt i din forretningsudvikling

Vi venter allerede i spænding på at høre fra dig! Vi elsker at hjælpe virksomheder med noget på hjerte, som har digitale udfordringer, som vi kan løse sammen.

Rugaardsvej 55A 1. TV
5000 Odense C
Dampfærgevej 27-29 st.
2100 København Ø
Skriv til os
Book et møde
Job og Karriere Find kontaktperson
Skriv til os

Første skridt i din forretningsudvikling


  Du er en stjerne

  Tak for din henvendelse

  Du skulle nu have modtaget en bekræftelsesmail.
  Vi kigger på din henvendelse og vender retur hurtigst muligt.

  Ha´ en rigtig god dag ☀️

  Book møde

  Snak med os når det passer dig bedst!

  Hvonår?

  Vælg dato

  Ledige tider

  Book møde

  Tak! - Vi skal bare lige vide lidt mere om dig


   Du er en stjerne

   Tak for din henvendelse

   Du skulle nu have modtaget en bekræftelsesmail.
   Vi kigger på din henvendelse og vender retur hurtigst muligt.

   Ha´ en rigtig god dag ☀️

   Tilmeld nyhedsbrev

   Få de seneste nyheder og trends
    Du er en stjerne

    Tak for din henvendelse

    Du skulle nu have modtaget en bekræftelsesmail.
    Vi kigger på din henvendelse og vender retur hurtigst muligt.

    Ha´ en rigtig god dag ☀️