Tilmeld:

Webbureau i Odense pĂĄ Fyn Webbureau i Odense pĂĄ Fyn

Hosting af VPS-server

Få en stærk hosting-partner med VPS – stærke priser og løsninger, der kører på skinner.

Websites og hosting gĂĄr hĂĄnd i hĂĄnd

Ejer du et website eller en webshop, skal du også have hosting for at gøre siden tilgængelig for dine brugere. Hosting er nemlig webservicen, der gør denne visning mulig.

Hosting foregår via specielle computere, som kaldes servere. Når en bruger vil se dit site eller din shop, skal de indtaste din adresse eller domæne ind i browserens adressefelt. Deres computer vil dernæst oprette forbindelse til den server, du har købt hosting ved, og din side vises derefter for dem i browseren.

Dit sites hastighed og ydeevne kan pĂĄvirke din bundlinje

Brugeroplevelse har aldrig været vigtigere, især for sites i brancher med stor og hård konkurrence. Når en bruger besøger dit website eller din webshop, danner han eller hun sin mening om din forretning på få sekunder og ud fra et kort indtryk. Et hurtigt og robust site, der kører som smurt, er med til at påvirke dine brugere positivt og øger chancen for konvertering.

Det er bl.a. hostingens kvalitet, som afgør, hvor godt dit site performer over for brugerne. Derfor er det vigtigt, du vælger en løsning og en udbyder, som kan sikre en professionel og effektiv drift af dit website eller webshop.

Der er flere ting, som påvirker et sites performance. Men som website- eller webshopejer kan du tage din del af ansvaret ved at vælge en løsning, der får dit site til at køre optimalt.

Vælg den hostingpakke, der matcher dit site

Som professionelt webbureau kender vi alt til vigtigheden af en god hostingløsning - det er nemlig alfa og omega for, at dit site altid er oppe og beskyttet mod trusler.

Vi tilbyder derfor kun hosting på virtuelle servere (VPS) og dedikerede servere, da vi mener, du som kunde får størst ydeevne for pengene med disse løsninger.


Se vores 4 løsninger, og vælg den, som passer til dit website eller din webshop.

Standard

250kr.

Pr. mĂĄned

40 GB SSD
2 CPU kerner
4 GB RAM
20 TB trafik
1000 Mbit/s

Virtualiseret server
Dedikeret IP
Daglig backup
Gratis SSL

Essentiel for:

Det lille informative website

Premium

500kr.

Pr. mĂĄned

80 GB SSD
2 CPU kerner
8 GB RAM
20 TB trafik
1000 Mbit/s

Virtualiseret server
Dedikeret IP
Automatisk backup
Gratis SSL

Essentiel for:

Den mindre webshop

Business

800kr.

Pr. mĂĄned

160 GB SSD
4 CPU kerner
16 GB RAM
20 TB trafik
1000 Mbit/s

Virtualiseret server
Dedikeret IP
Automatisk backup
Gratis SSL

Essentiel for:

En mellemstørrelse webshop

First class

1450kr.

Pr. mĂĄned

240 GB SSD
8 CPU kerner
32 GB RAM
20 TB trafik
1000 Mbit/s

Dedikeret server
Dedikeret IP
Automatisk backup
Gratis SSL

Essentiel for:

Den største løsning

Du har valgt pakken
Indtast din mail for at fortsætte
Tilvalg

24/7 support

Vi er altid tilgængelige, hvis der opstår en nødssituation i løbet af arbejdsdagen.  Hvis du dog har brug for assistance udenfor vores normale åbningstider, kan du tilvælge 24/7 support til din serveraftale.

Tilvalg

SMS advarsel

Gennem vores automatiske overvågningssystem har vi mulighed for at sende dig en SMS, hvis din side bliver utilgængelig, så du altid er informeret om eventuelle problemer.

Tilvalg

Automatisk Failover

Hvis det er ekstra vigtigt, at dit site altid er oppe, har du mulighed for at tilkøbe en ekstra "failover"-server.  Det betyder, at hvis din server på et tidspunkt skulle være nede, vil trafikken automatisk blive sendt til den anden server, så dit website altid er oppe.

Skal du have hjælp?

Er du i tvivl om, hvilken af vores 4 pakker du skal vælge til dit website eller din webshop? Eller vil du bare gerne vide mere om, hvad de forskellige specifikationstermer betyder, og hvordan de påvirker dit site?

Uanset hvad du har på hjerte, besvarer vi gerne dine spørgsmål. Vi hjælper dig også gerne med at vælge en løsning, der passer til dit site.

Kontakt os

Hosting-og serverteamet

Hvem er BJARNE?
webbureau-odense-case

BJARNE BONDE

Chefudvikler

Bjarnes force er programmering og Laravel-udvikling.
Desuden sikrer Bjarnes rolige sind, at selv de mest komplicerede projekter kommer sikkert i land.

Hvem er STEEN?
webbureau-odense-case

STEEN SCHĂśTT

Backend-udvikler og sysop

Steen specialiserer sig inden for serveropsætning og -vedligeholdelse.
Derfor sørger han for, at din nye webshop eller nye website fungerer, som den skal.

Vores fordele

FĂĄ fuld udbytte af de mange fordele ved virtuel hosting.

Højtydende servere

Vi ved, at det er vigtigt for dig at have en stabil hostingudbyder. Vi har derfor servere flere steder i Europa hos store og anerkendte datacentre.

99,9% oppetidsgaranti

Automatisk overvågning og sikkerhedsopdateringer sikrer en høj oppetid uden at du skal gå på kompromis med kvaliteten.

Fuld SSH-adgang

Din server er din, og du har mulighed for at få fuld kontrol over den gennem SSH, hvis det ønskes.

Høj sikkerhed

Udrustet med automatisk overvĂĄgning, opdatering og malware scanning er sikkerheden pĂĄ din server altid i top.

Daglig backup

Med alle vores løsninger følger gratis daglige backups, så du altid er dækket ind, hvis uheldet er ude.

Support

Vi står altid til rådighed med support fra 8-16, hvis du har spørgsmål.

Populære spørgsmål

Her finder du svarene på et par af de spørgsmål, som vi ofte får. Har du andre, er du velkommen til at ringe til os eller sende en email.

 • Hvad er fordelene ved en SSD?
  • En SSD (Solid state drive) er et opbevaringsmedie, ligesom en harddisk. Den største forskel er dog, at en SSD ikke indeholder nogen bevægelige dele. Dette gør det hurtigere for SSDen at finde de data, serveren skal bruge, og gør den mere driftsikker.

 • Hvad sker der, hvis min server gĂĄr ned?
  • Vi holder altid øje med din server. Hvis din server gĂĄr ned eller har et mindre problem, sĂĄ vil vores automatiske advarselssystem med det samme forsøge at løse et problemet selv. SĂĄfremt det ikke er muligt, advares alle ansvarlige medarbejdere, som straks undersøger og løser problemet uden ekstra omkostninger.

 • Hvor ofte tages der backups, og hvor længe bliver de gemt?
  • Vi tager sikkerhedskopier af alle vores servere hver dag fra kl. 2 om natten til kl. 6 om morgenen, hvor det ikke forstyrrer dine kunder. Vi gemmer daglige backups i en hel uge, ugentlige backups i en mĂĄned og mĂĄnedlige backups i op til et ĂĄr. Hvis du har særlige behov i forhold til, hvor længe de gemmes, har vi mulighed for at justere bĂĄde hvor ofte de tages, og hvor længe de gemmes.

 • Kan jeg selv fĂĄ adgang til min server?
  • Alle vores løsninger inkluderer bemanding, hvor vi sørger for, at det hele kører ,som det skal. Skulle du ønske at ændre nogle ting selv, har du naturligvis mulighed for at fĂĄ adgang til et kontrolpanel, SFTP eller SSH - afhængigt af dine præferencer.

Morning Train Technologies ApS © 2010 - 2018 • Gammelsø 4 1. TH., 5000 Odense C, Danmark • Tlf: 71 99 55 30 • CVR: 33362749