Tilmeld:

Linkbuilding liste med danske links - stor samling
mm

Den komplette, danske linkbuilding liste

9. december 2015

Sidst opdateret: 30. mar. 2017

 

Den danske linkbuilding liste (Se den længere nede)

Vi har her gjort vores bedste, for at samle nogle af de bedste, danske linkbuildingmuligheder, som er lige til at gå til. I vores linkbuildingarbejde, benytter vi os af disse og mange andre, heriblandt blogger-samarbejde, gæsteblogging, kundens samarbejdspartnere, relevante virksomheder og en række andre whitehat-strategier.

Sidder du selv med linkbuildingen i din virksomhed, er vores liste en god start og et godt supplement. Samtidigt bør du dog også gå andre veje (eksempelvis ovenstående), for at få en sund og bred linkprofil.

Af samme årsag, finder du, på listen, ikke kun danske links. Links fra internationale sider er for breddens skyld en god idé - så længe du ikke overdriver.

 

Hjælp os, eller lad os hjælpe dig!

Har du et godt linkforslag, som du ønsker at dele med verden? Kontakt os gerne - så kunne det være, at du selv fik et link, her fra vores danske linkbuilding liste.

Vil du have vores hjælp til linkbuilding eller måske SEO generelt? Så kan du kontakte os her. Vi har både erfaring i det praktiske arbejde og i roller, hvor vi i højere grad har fungeret som konsulenter.

 

Linkkataloger (Pas på med for mange af disse)

Lokale listings (til fysisk placering)

Til blog/presse/artikler

Content push strategi (dele på sites som Reddit)

Kvalitets RSS directories

Kupon + konkurrencer

Onepagers

Links der skal købes

Powerpoints

Kreativt indhold (billeder, grafik, kode)

Sociale medier

Video

Opret profil

Koder

Event sites

Branchespecifik

  • Kategorier
  • SEO
mm
Karsten Madsen

Direktør i Morning Train, og har derfor en finger på pulsen i forhold til alt, hvad der rører sig i virksomheden. Passioneret omkring online markedsføring og har en forkærlighed for SEO.

Morning Train Technologies ApS © 2010 - 2017 • Gammelsø 4 1. TH., 5000 Odense C, Danmark • Tlf: 71 99 55 30 • CVR: 33362749