Vent venligst

Vi har modtaget din forespørgsel

Tak for din forespørgsel

. Vi sætter pris på muligheden for at drøfte dit projekt. Du hører fra os inden for 1-2 hverdage

På gensyn

Step 1 / 3

orange landscape
close icon
Step 1 / 3 - Vælg projekttype

Kom i dialog om dit næste projekt

Send os en uforpligtende forespørgsel og få en realistisk pris idé på dit projekt.

WebsiteWebshopSeoAnnonceringProgrammering
Step 2 / 3 - Projekt information

Beskriv dit projekt så godt du kan

Step 3 / 3 - Dine oplysninger

Vi har brug for dine oplysninger nedenfor

Rejsen starter i Odense

Start din karriere hos Morning Train

Vi elsker passionerede tech talenter uanset alder og erfaring. Så hvis du har gejsten for design, programmering eller online marketing, og du er er god til at lære, så er du kommet på rette perron.

morningtrain karriere og udvikling
frontend udvikler skrivebord

Icon

Frontend & Design

Vi søger digitale design - & frontend talenter! Vi søger for tiden både praktikanter og trainess til vores 12-18 måneders oplæringsforløb med formål at blive frontend specialist. Vi ansætter løbende, når de rigtige kandidater melder sig. Se stillinger i linket herunder

Icon

Backend

Se de aktuelle stillinger i vores backend afdeling. Vi søger for tiden både praktikanter, en erfaren udvikler og backend trainess til vores 12-18 måneders oplæringsforløb. Vi ansætter løbende, når de rigtige kandidater melder sig. Se stillinger i linket herunder

Icon

Online marketing

Se vores job åbninger i vores online marketing afdeling. Vi søger lige nu primært praktikanter og en trainee til vores 12-18 måneders oplæringsforløb begge med opstart i august 2019. Se stillingsbeskrivelser nedenfor

Jobansøgning
Herunder finder du de åbne stillinger inden for den valgte afdeling i Morning Train. Du bliver ledt videre til stillingsopslaget på vores rekrutteringsplatform. Det er vigtigt, at du følger instrukserne for ansøgninger beskrevet i opslaget og ansøge via platformen for at komme i betragtning til stillingen.

Medarbejderfordele hos Morning Train

Morning train karriere og praktik muligheder
Fra nyuddannet til specialist

Morning Train Akademiet

Du er nok ikke helt lige så ung som Anders på billedet, men overdrivelse fremmer forståelse.

Vi er bestemt ikke bange for at tage nyuddannede og autodidakte under vores vinger. Vi giver dig en praktisk oplæring hos os, som ofte mangler på uddannelserne, så du er klædt på til en specialistrolle inden for dit felt.

Vi har 2 typer oplæring

18 mdr "trainee" forløb: Dette forløb tilbyder vi til nyuddannede og autodidakte med lille praktisk erfaring. Du får en mentor i din afdeling, som står for din oplæring med praktiske opgaver de næste 18 måneder.

12 måneder "Apprentice" forløb: Dette forløb er for den nyuddannede og autodidakte med en vis praktisk erfaring og niveau. Dette forløb varer kun 12 måneder med tilknyttet mentor, da der skal mindre oplæring til at nå det ønskede niveau.

Begge forløb er fuldtid og lønnet.

Mark Clausen Frontend udvikler
Mark Clausen
Mød Nadine Kohlbrenner Tysk SEM Specialist
Nadine Kohlbrenner
Mark Clausen Frontend udvikler

Mark er frontend udvikler og specialiserer sig i kodning af websites og animationer.

Mark har været i Morning Train siden januar 2017 og har læst Multimediedesigner på Erhvervsakademiet Lillebælt.

I forbindelse med sit studie var han i 3 måneders praktik i Morning Train, hvor vi efter endt praktik tilbød Mark et traineeforløb. Det er vi glade for, at Mark takkede ja til.

"Som tidligere praktikant i Morning Train, nød jeg, at være en del af fællesskabet. Jeg lærte utrolig meget på kort tid, og jeg ønskede at lære meget mere.

Cheferne gør rigtig meget for at vi har det godt, og det sætter jeg pris på. Der er et socialt event hver måned, og hver onsdag dyrker vi Morning Sport. Det er med til at gøre Morning Train til en fed arbejdsplads!

Til tider støder jeg på opgaver, som kræver, at man lige tænker sig om en ekstra gang, inden man finder løsningen. Det er udfordrende, men læreligt på samme tid."

Teambuilding og sport

Teambuilding og sport er en fast del af kulturen

teambuilding aktiviteter i morning train
kollegialt hygge i hverdagen
godt kollegialt sammenhold
morning sport - sund arbejdsplads
Karriere

Kunne Morning Train være din næste arbejdsplads?

Hvis du synes, at Morning Train virker som en spændende arbejdsplads, og du har nogle spørgsmål, så skriv eller ring til os.

Karriere
Kontakt Peter Thomsen