Vent venligst

Vi har modtaget din forespørgsel

Tak for din forespørgsel

. Vi sætter pris på muligheden for at drøfte dit projekt. Du hører fra os inden for 1-2 hverdage

På gensyn

Step 1 / 3

orange landscape
close icon
Step 1 / 3 - Vælg projekttype

Kom i dialog om dit næste projekt

Send os en uforpligtende forespørgsel og få en realistisk pris idé på dit projekt.

WebsiteWebshopSeoAnnonceringProgrammering
Step 2 / 3 - Projekt information

Beskriv dit projekt så godt du kan

Step 3 / 3 - Dine oplysninger

Vi har brug for dine oplysninger nedenfor

Rejsen starter i Odense

Start din karriere hos Morning Train

Vi elsker passionerede tech talenter uanset alder og erfaring. Så hvis du har gejsten for design, programmering eller online marketing, og du er er god til at lære, så er du kommet på rette perron.

morningtrain karriere og udvikling
frontend udvikler skrivebord

Icon

Frontend & Design

Vi søger digitale design - & frontend talenter! Vi søger for tiden både praktikanter og trainess til vores 12-18 måneders oplæringsforløb med formål at blive frontend specialist. Vi ansætter løbende, når de rigtige kandidater melder sig. Se stillinger i linket herunder

Icon

Backend

Se de aktuelle stillinger i vores backend afdeling. Vi søger for tiden både praktikanter, en erfaren udvikler og backend trainess til vores 12-18 måneders oplæringsforløb. Vi ansætter løbende, når de rigtige kandidater melder sig. Se stillinger i linket herunder

Icon

Online marketing

Se vores job åbninger i vores online marketing afdeling. Vi søger lige nu primært praktikanter og en trainee til vores 12-18 måneders oplæringsforløb begge med opstart i august 2019. Se stillingsbeskrivelser nedenfor

Jobansøgning

Herunder finder du de åbne stillinger inden for den valgte afdeling i Morning Train. Du bliver ledt videre til stillingsopslaget på vores rekrutteringsplatform. Det er vigtigt, at du følger instrukserne for ansøgninger beskrevet i opslaget og ansøge via platformen for at komme i betragtning til stillingen.

Medarbejderfordele hos Morning Train

Morning train karriere og praktik muligheder
Fra nyuddannet til specialist

Morning Train Akademiet

Du er nok ikke helt lige så ung som Anders på billedet, men overdrivelse fremmer forståelse.

Vi er bestemt ikke bange for at tage nyuddannede og autodidakte under vores vinger. Vi giver dig en praktisk oplæring hos os, som ofte mangler på uddannelserne, så du er klædt på til en specialistrolle inden for dit felt.

Vi har 2 typer oplæring

18 mdr "trainee" forløb: Dette forløb tilbyder vi til nyuddannede og autodidakte med lille praktisk erfaring. Du får en mentor i din afdeling, som står for din oplæring med praktiske opgaver de næste 18 måneder.

12 måneder "Apprentice" forløb: Dette forløb er for den nyuddannede og autodidakte med en vis praktisk erfaring og niveau. Dette forløb varer kun 12 måneder med tilknyttet mentor, da der skal mindre oplæring til at nå det ønskede niveau.

Begge forløb er fuldtid og lønnet.

Nadine Kohlbrenner Tysk Content Creator
Nadine Kohlbrenner
Mød Mark Clausen Frontend udvikler
Mark Clausen
Nadine Kohlbrenner Tysk Content Creator

Nadine er tysk content writer i vores online marketing afdeling, hvor hun er studieansat. Nadine kommer fra Tyskland og læser til daglig på SDU.

Nadine har været i Morning Train siden foråret 2018, og i efteråret 2018 var Nadine i 4 måneders fuldtids studiepraktik.

"I’m currently enrolled in the master program: Economics and Business Administration - Brand Management and Marketing Communication at SDU and do currently my internship at Morning Train as part of my studies. I wanted to work at Morning Train, because of the great company culture and to improve my knowledge of the latest marketing tools and methods. A job pays you always twice – you get your normal salary, but you also get knowledge. I believe that at the end of my internship, I will be a billionaire.

I think the most challenging part is the variedness of the projects I am working on. But I also appreciate the opportunity to challenge myself and to learn new things every day."

Teambuilding og sport

Teambuilding og sport er en fast del af kulturen

teambuilding aktiviteter i morning train
kollegialt hygge i hverdagen
godt kollegialt sammenhold
morning sport - sund arbejdsplads
Karriere

Kunne Morning Train være din næste arbejdsplads?

Hvis du synes, at Morning Train virker som en spændende arbejdsplads, og du har nogle spørgsmål, så skriv eller ring til os.

Karriere

Kontakt Peter Thomsen