ClickCease

Vent venligst

Vi har modtaget din forespørgsel
Tak for din forespørgsel

. Vi sætter pris på muligheden for at drøfte dit projekt. Du hører fra os inden for 1-2 hverdage
På gensyn

Step 1 / 3

orange landscape
close icon

  Step 1 / 3 - Vælg projekttype

  Kom i dialog om dit næste projekt

  Send os en uforpligtende forespørgsel og få en realistisk pris idé på dit projekt.

  WebsiteWebshopDigitalt DesignSeoAnnonceringProgrammering

  Step 2 / 3 - Projekt information

  Beskriv dit projekt så godt du kan

  Step 3 / 3 - Dine oplysninger

  Vi har brug for dine oplysninger nedenfor

  juni 29, 2024

  Jeg bruger Google 80% mindre i dag end jeg gjorde tilbage i 2022

  Tilbage til vidensunivers

  Niclas Johansen

  Niclas Johansen

  CTO & Partner

  Som en teknologisk entusiast og CTO, har jeg opdaget en bemærkelsesværdig ændring i min internetadfærd.

  Jeg bruger Google 80% mindre i dag, end jeg gjorde tilbage i 2022. Det er en stor ændring, og jeg vil gerne dele, hvordan og hvorfor det er sket.

  Hvad førte til ændringen?

  En af de største årsager til denne ændring er, at jeg har omfavnet nye teknologier og platforme. Især har jeg erstattet mange vidensbaseret Google-søgninger med forespørgsler til ChatGPT i stedet for.

  Hvorfor skiftet fra Google til ChatGPT?

  Jeg har fundet ud af, at ChatGPT er langt mere effektiv til at hjælpe mig med at navigere i komplekse tekniske koncepter, udforske labyrinter af dokumentation for API’er eller dykke dybt ned i viden om softwareudvikling.

  Ud over det, så er det et fantastisk værktøj til brainstorming og “rubber-ducking” på tech-strategiske emner.

  Morgan er begyndt at bruge AI til vidensbaseret søgning

  Hvordan har dette påvirket mit arbejde som CTO?

  Som CTO er mine dage fyldt med strategisk beslutningstagning, problemløsning og kontinuerlig læring.

  Med ChatGPT under armen, er jeg i stand til at finde innovative løsninger til udfordringer indenfor softwareudvikling langt hurtigere, og uden distraktioner fra annoncerne i resultater, der var en konstant i mine Google-søgninger.

  Hvad er fordelene ved at bruge Google mindre?

  Ud over at spare tid og øge effektiviteten, har jeg også bemærket, at jeg er mindre afhængig af Google’s algoritmer for at finde information.

  Jeg er i stand til at udforske emner mere dybdegående og fra forskellige perspektiver, takket være ChatGPT’s evne til at generere forskellige svar baseret på samme input.

  Hvad er ulemperne ved at bruge Google mindre?

  Selvfølgelig er der også ulemper ved at bruge Google mindre. For eksempel, har jeg fundet ud af, at jeg nogle gange går glip af nyheder og opdateringer i teknologi-verdenen, som jeg ville have stødt på i mine Google-søgninger.

  Dog, har jeg fundet nye måder at holde mig opdateret på, såsom at følge relevante blogs og nyhedsbreve.

  Morgan laver en liste med fordele og ulemper

  Hvordan ser fremtiden ud for min internetadfærd?

  Jeg forventer, at jeg vil fortsætte med at bruge Google mindre i fremtiden, som jeg finder nye og mere effektive måder at finde og behandle information på.

  Det er en spændende tid at være i teknologi-industrien, og jeg ser frem til at se, hvad fremtiden bringer.

  Niclas Johansen CTO & Partner
  Niclas Johansen
  CTO & Partner
  Er vores leder for Morningtrain programmeringsafdeling. Niclas har en baggrund som software ingeniør, og han har selv siddet i mange år som backend-udvikler. Niclas er en sand pionerer, når det kommer til nye teknologier, og metodikker til at skalere digitale forretninger.
  Hello there
  We can see that you are from Denmark. Would you like to switch to Danish?