Tilmeld:

Webbureau i Odense på Fyn Webbureau i Odense på Fyn

Professionel webshop

Få udviklet en professionel webshop med et flot og intelligent design, der sætter fut i dit salg.

Se løsninger

KONVERTERER DIN WEBSHOP BESØG TIL SALG?

Med en god, kortlagt rute gennem bl.a. intuitivt webdesign og formularer på dit website hjælper du dine besøgende på vej.

Gør som Stof2000 og Bloomit og hop med på 1' klasse, hvor vi udvikler konverterende webshops, der sætter fut i dit salg.

Webshops fra Morning Train følger de nyeste trends og teknologier, og de bliver pakket ind i et flot og moderne webdesign

WEBUDVIKLINGSTEAMET

Hvem er Martin?
webbureau-odense-case

Martin Schadegg

Chefudvikler

Martin er vores ekspert i avanceret WordPress-udvikling og har foruden sin indsigt i programmeringsaspekter også en bred viden inden for markedsføring.

Med Martin på projektholdet er der altså garanti for kreative løsninger.

Hvem er Bjarne?
webbureau-odense-case

Bjarne Bonde

Chefudvikler

Bjarnes force er programmering og Laravel-udvikling.

Desuden sikrer Bjarnes rolige sind, at selv de mest komplicerede projekter kommer sikkert i land.

Hvem er Peter?
webbureau-odense-case

Peter Ipsen

Backend-udvikler

Har du et programmeringsprojekt i støbeskeen?

Peter supplerer resten af holdet med sin brede forståelse for de forskellige programmerings-sprog og sin interesse for de nyeste teknologier. 

Hvem er Steen?
webbureau-odense-case

Steen Schütt

Backend-udvikler og SysOp

Steen specialiserer sig inden for serveropsætning og -vedligeholdelse.

Derfor sørger han for, at din nye webshop fungerer, som den skal.

 

STOF2000 Webshop

Stof2000 fik et nyt og moderne layout til deres webshop. Det nye layout gav webshoppen et moderne løft, som gør brug af de nyeste standarder inden for webshops.

Se case

FULD SERVICE–LØSNING

Under vores samarbejde om din nye professionelle webshop, skal du vide, at vi leverer en fuld service-løsning. Har du både brug for et redesign og en ny platform? Læn dig blot tilbage – hos os er du i trygge hænder hele vejen igennem.

 • Digitalt design

  Har du brug for et redesign til din webshop? Vi giver gerne et bud på, hvordan vi øger din konvertering igennem et moderne, konverteringsoptimeret digitalt design.

 • Integrationer

  Har du brug for en specifik integration til din webshop? Vi har arbejdet med mange forskellige integrationer og har helt sikkert en løsning til dit behov. Vi er bl.a. specialiseret i integrationer til WooCommerce webshops.

 • Søgemaskineoptimering

  Vi sørger for, at din nye webshop er læsbar for søgemaskinerne. Vi hjælper dig også gerne med at skabe resultater med online markedsføring.

 • Fleksibelt system

  Passer din webshop ikke ind i et nuværende system? Vi laver gerne fleksible webshops fra bunden, som passer perfekt til dine specifikke behov.

Webshop
Scott Maney Direktør Maneyacts

Awesome customer service. They went above and beyond what I expected they would do. Thank you!

star-full star-full star-full star-full star-full 5 / 5

Skræddersyet eller "standard" webshop?

Som udgangspunkt er overvejelsen simpel: Er din virksomhed og dine produkter indenfor typiske rammer, eller tilbyder du en service eller et produkt, som afviger fra standarden?

Vores råd er, at du får lavet en udførlig kravspecifikation til dit projekt (det hjælper vi gerne med), og dernæst stiller os den udfordring at finde den bedste model for dit projekt.

Hvornår bør man programmere en webshop fra bunden? - Vi udvikler din kommende webshop

 

Se blogindlæg omkring overvejelser

Webshop–design

Morning Train er kendt for moderne og sælgende designs, som er 100% unikke. Vi har løftet vores kunder op i superligaen, og vi sætter altid en stor ære og ihærdighed i at designe din webshop, så den imponerer dine besøgende.

Din webshop skal konvertere besøgende til et fornuftigt antal kunder. Men spørger du os, skal din webshop kunne mere end det: Den skal give dine kunder så god en oplevelse, at de vender tilbage igen og igen.

 

Mød vores eksperter

Skal vi give et bud på dit projekt?

Tag fat i vores projektleder, Martin, så hjælper han dig i gang med dit projekt.

Kontakt Martin
Morning Train Technologies ApS © 2010 - 2018 • Gammelsø 4 1. TH., 5000 Odense C, Danmark • Tlf: 71 99 55 30 • CVR: 33362749