Tilmeld:

Webbureau i Odense på Fyn Webbureau i Odense på Fyn

Woocommerce webshop – webshop i WordPress

Vi udvikler e-commerce i Wordpress

Se løsninger

WooCommerce webshop

Lavet som et modul til det MEGET populære WordPress. Det smarte ved denne løsning er, at man får alle WordPress’ funktioner + et enormt bibliotek af moduler oveni. Samtidig med at det naturligvis byder på en fuld shop-løsning med integration med alle større danske og udenlandske betalingsløsninger.

Nemt og overskueligt webshopdesign

Når du laver en webshop, er der flere parametre, du skal tage stilling til.

Din webshop skal være brugervenlig for dine kunder men også for dig selv. Når din webshop er nem at administrere, kan du hurtigt og effektivt håndtere ordrer og henvendelser fra kunder.

Din webshop skal også skille ud grafisk og designmæssigt. Dit grafiske udtryk skal afspejle din virksomhed og dit ekspertområde, og dit webdesign skal understøtte din virksomhed og dine forretningsprocesser.

Din webshop skal også kunne videreudvikles. Markeder og kundernes adfærd ændrer sig løbende og for at holde din online butik og virksomhed opdateret, bør du vælge en platform, som er nem at arbejde videre med.

Alt dette er muligt, når du laver din webshop i WooCommerce.

Mød udviklingsteamet

Hvem er Martin?
webbureau-odense-case

Martin Schadegg

WordPress chefudvikler

Martins speciale er avanceret WordPress udvikling. Han ved stort set alt, der er at vide om WordPress, og med Martin som projektleder, er dit projekt i sikre og erfarne udviklerhænder.

Hvem er Philip?
webbureau-odense-case

Philip Hussak

Frontend-udvikling

Philip er uddannet multimediedesigner og elsker at få ting til at godt ud. Som frontend-udvikler kan han derfor forvandle flyvske koncepter til konkrete funktioner.

Hvem er Thomas?
webbureau-odense-case

Thomas Dyregauge

Art Director

Thomas får skønt design og funktionalitet til at gå op i en højere enhed. Han er skarp inden for UX, design og webudvikling og formår altid at skabe visuelt flotte men brugervenlige designs.

WooCommerce – en gigant inden for webshopplatforme

Sikkerheden er i top, når du laver din webshop i WooCommerce. Modulet har over 39.000.000 downloads og understøtter over en fjerdedel af alle online butikker på internettet. Med så mange brugere bliver sikkerhedsbrister opdaget hurtigt, og de bliver rettet lige så hurtigt.

WooCommerces force ligger i, at modulet kan tilpasses og tage afsæt i netop din virksomheds behov. Det er kun webshopmodulets prædefinerede felter, som er fastlåst. Ønsker du andre felter til din webshop, kan vores WooCommerce specialister nemt oprette nye til dig.

Alt kan lade sig gøre. Valget er dit.

Mød vores dygtige udviklere

WooCommerce er et sikkert og solidt valg

Både store og små virksomheder kører deres webshops i WooCommerce. Hemmeligheden bag WooCommerces kræfter finder du i modulets udviklingspotentiale. Udvikler du din WooCommerce webshop med omtanke, er mulighederne nærmest uendelige.

Når vi udvikler integrationer og plugins til WooCommerce, kender vi koden ind og ud. Vi kan derfor garantere en høj og sikker kodekvalitet. Når vi udvikler plugins, sørger vi også for, at de nye plugins integrerer perfekt med din WooCommerce webshop og de andre plugins, som du havde installeret i forvejen.

Dermed slipper du for at holde styr på mange forskellige plugins af ukendt oprindelse, som kan konflikte med hinanden, og som kan indeholde sårbare huller. Få en professionel webshop - Vælg WooCoommerce

WooCommerce er WordPress' lillebror

WooCommerce er udviklet af folkene bag WordPress. Som webshopejer og/eller -administrator betyder det, at du møder samme brugervenlighed i WooCommerce, som du møder i WordPress.

WordPress er et af verdens mest kendte og brugte CMS systemer. Årsagen til WordPress’ massive popularitet ligger i platformens utroligt brugervenlige interface og fleksible udviklingsmuligheder.

Den simple men funktionelle brugergrænseflade gør, at WordPress websites er meget nemme at administrere. Og CMS systemets uendelige udviklingsmuligheder betyder, at du kan få skræddersyet din WordPress website, så den passer til dine behov.

Læs mere om WordPress

Eksempler på integrationer og plugins

Neden under finder du eksempler på integrationer og plugins, som vi har udviklet til WooCommerce:

 • 01

  Integrationer til økonomisystemer f.eks. Economic

  Opnå sømløs integration mellem din WooCommerce webshop og dit økonomisystem. Integrationen får din webshop og dit økonomisystem til at samarbejde. Den synkroniserer dataen fra webshoppen og sender den videre til økonomisystemet. Du kan derfor nemt holde overblik over dit regnskab.

 • 02

  Integrationer til fragtsystemer f.eks. Pacsoft

  Forbind din webshop med et fragtsystem, og giv dine kunder et hurtigt og nemt checkoutflow. Denne type integration forbinder din webshop med forsendelsessystemer f.eks. Pacsoft Online, som anvendes af PostNord.

 • 03

  Integrationer til betalingsgateways f.eks. Stripe og ePay

  Knyt din webshop til en betalingsgateway, og gør det muligt for dine kunder at betale med forskellige betalingskort. En betalingsgateway kan sidestilles med en virtuel Dankortterminal. Så har du en webshop, skal du derfor også have en betalingsgateway.

 • 04

  Integrationer til ERP-systemer

  Synkroniser din webshop med dit ERP-system og skab luft og overblik over din forretnings processer. Du og dine ansatte får en strømlinet dataudvekslingsproces, hvor jeres forskellige platforme samarbejder sømløst med hinanden.

 • 05

  Rabatkoder

  Rabatkoder kan være et afgørende incitament til, at en kunde køber dit produkt. Vi kan udvikle koder målrettet specifikke kunder og produkter. Du bestemmer helt selv hvem koderne gælder for, hvilke produkter koderne gælder for, og hvor meget rabat koderne giver.

 • 06

  Kundelogin og prisdifferentiering

  Fremhæv unikke priser og rabatter for unikke kunder. Bruger du prisdifferentiering til at målrette tilbud til dine kunder, kan vi udvikle et plugin, der fremviser forskellige priser til forskellige kunder.

 • 07

  Cross-selling

  Fremhæv relevante produkter for din kunde. Når din kunde køber et produkt fra din webshop, viser cross-selling pluginnen relaterede produkter, som komplementerer den købte vare, og som kunden kunne få gavn af. En korrekt timet produktvisning øger chancen for ekstra konvertering.

 • 08

  Checkoutflow

  Tilpas dit checkoutflow til din webshops behov, så dine kunder ikke behøver gennemgå overflødige trin under købsprocessen. I standardversionen af WooCommerce er checkoutflowet låst. Du behøver ikke nøjes med denne løsning, og har du brug for færre eller flere trin i dit checkoutflow, udvikler vi gerne skræddersyede moduler til din webshop.

 • 09

  Tilpasning af grafisk udtryk

  Skil dig ud blandt konkurrenter og på markedet med et unikt visuelt udtryk. Vi har både egne skabeloner, men vi kan også udvikle nye, som følger dine grafiske ønsker.

Vi udvikler egne plugins

Vi udvikler og sælger WooCommerce plugins til det internationale marked. Vores plugin WooCommerce Advanced Quantity har 5/5 stjerner på Envato og er blevet rost for høj kodekvalitet. Omkring 100 sites køres med denne løsning.

Pluginnen udvider fleksibiliteten i din WooCommerce webshop. Med pluginnen kan du give dine kunder mulighed for at bestille varer med decimaler. WooCommerce Advanced Quantity er ideel for online butikker, som sælger varer, hvor vægt, højde eller længde er parametre.

Derudover giver pluginnen dig mulighed for at sætte et minimum/maksimum for antal varer, som kunden skal/kan købe, før varen kan tilføjes til kurven.

Læs mere om WooCommerce Advanced Quantity

Skal vi give et bud på dit projekt?

Tag fat i vores projektleder, Martin, så hjælper han dig i gang med dit projekt.

Kontakt Martin
Morning Train Technologies ApS © 2010 - 2018 • Gammelsø 4 1. TH., 5000 Odense C, Danmark • Tlf: 71 99 55 30 • CVR: 33362749