Vent venligst

Vi har modtaget din forespørgsel

Tak for din forespørgsel

. Vi sætter pris på muligheden for at drøfte dit projekt. Du hører fra os inden for 1-2 hverdage

På gensyn

Step 1 / 3

orange landscape
close icon

  Step 1 / 3 - Vælg projekttype

  Kom i dialog om dit næste projekt

  Send os en uforpligtende forespørgsel og få en realistisk pris idé på dit projekt.

  WebsiteWebshopSeoAnnonceringProgrammering
  Step 2 / 3 - Projekt information

  Beskriv dit projekt så godt du kan

  Step 3 / 3 - Dine oplysninger

  Vi har brug for dine oplysninger nedenfor

  Lad ikke duplicate content dræbe dit site

  Ja, det var en voldsom start på et indlæg, men jeg skulle jo fange din opmærksomhed! Duplicate content er en af de største synder på større websites. Det gælder især på webshops, hvor der tit kan være noget indhold, som er relevant på flere sider. Duplicate content er i sig selv ganske simpelt. Google vil have, at indholdet skal være unikt på hver enkelt af dine undersider. Dette har Google sat sig for, fordi det er en dårlig brugeroplevelse at lande på et site, hvor alt indholdet er mere eller mindre det samme. Det betyder nemlig, at man på ingen måde bliver hjulpet til at forstå websitet. Lige et kort udbrud: Du må også kende det der med at ose rundt på en webshop. Du ender med at finde et par varianter af produktet, som kan være interessant, men hov ... Du har svært ved at se forskellene og få overblik over fordele og ulemper ved de enkelte produkter, fordi webshoppen lidt uambitiøst har valgt at genbruge de samme beskrivelserne alle de steder, hvor det lige gav mening. Så sidder du med fire produkter, der tilsyneladende er helt ens. Men på billederne ser produkterne forskellige ud, og prisen spænder også bredt. Konklusion: Du aner ikke, hvilken variant du skal vælge. Nets har lavet en undersøgelse, der viser at 14% forlader en webshop pga. manglende relevant information. Så det kan altså ikke kun være undertegnede, der oplever dette. *tilbage til tråden* Den dårlige brugeroplevelse ligger derfor til grund for idéen om, at du ikke må have duplicate content på dit website.

  Hvor hård er straffen for duplicate content?

  Du bliver ikke decideret ”straffet” af Google for at bruge duplicate content, men du risikerer at miste en væsentlig andel af konverteringer. Når du bruger duplicate content, er det nemlig sandsynligt, at dine sider slet ikke kommer til at rangere i Google, fordi der ikke tilskrives nogen værdi til indholdet. Og det er uanset hvor mange tags, du putter keywords ind i, eller hvor mange backlinks, der peger tilbage til siden. Med andre ord risikerer du, at duplicate content bremser dine resultaterne fra din samlede SEO-indsats … AV! Derudover er der stor risiko for, at Google indekserer den forkerte side for dit søgeord. For hvis der står de samme tekster på flere forskellige sider, kan Google jo ikke vide, hvilken den skal vælge at rangere søgeresultaterne. Problemet opstod for alvor, da Google besluttede sig for:
  1. At bruge millisekunder på hvert website
  2. At et domæne kun kan få én (eller max. to) sider vist i et søgeresultat
  Google har altså millisekunder til at identificere den side, som er relevant for søgeordet. Hvad er chancen for at Google gætter rigtigt selv? Hvis du sidder og tænker, at chancen er forsvindende lille – ja, så rammer du hovedet på sømmet, kære læser.

  Sådan undgår du duplicate content

  Rent teknisk er den simple løsning at sørge for, at hver side indhold er mindst 70% unikt. Sagt på en anden måde: 30% af indholdet må godt være genbrug. Men denne løsning fungerer helt sikkert ikke for webshops med tusindvis af produkter og produktversioner. På sådanne sider vil man opleve, at nogle tekster bare er de samme – f.eks. når man på hver produktside beskriver ens fragtbetingelser, returret eller deslige. Det er en ganske uinteressant opgave at skrive den type indhold om tusindvis af gange. I stedet har vi nogle tekniske fiksfakserier, som både hjælper dig, din tekstforfatter og Google. Vi kommer igennem følgende:
  • Flere versioner af dit domæne
  • 301 redirects
  • Canonical tags
  • Noindex
  Flere versioner af dit domæne Den helt grimme (og desværre hyppige) duplicate content-fejl er at have flere versioner af sit website indekseret. Det sker hvis man både har en eller flere af nedenstående versioner af sit website live på samme tid.
  • http://ditdomæne.dk
  • https://ditdomæne.dk
  • www vs. non-www
  Her vil vi anbefale, at du får din webhost til at redirecte alle andre versioner af dit website til den version, du gerne vil rangere på. Min personlige favorit er non-www https versionen. Sådan her: Eksempel af et URL uden www

  301 redirects

  Duplicate content opstår også tit, hvis man laver en ny side, med opdateret information om noget, man har afdækket tidligere. Når det er tilfældet, bør du sørge for at lave 301 redirects til den side, du ønsker at få indekseret hos Google. Med et 301 redirect vil brugerne (og robotterne) blive ledt over på den rigtige version af den side, de prøver at tilgå. Med denne metode sikrer du også, at du bibeholder værdien af alle dine backlinks, idet værdien af dem overføres fra det oprindelige site til det nye site, som du vil redirecte trafikken til.

  Canonical tags

  Rel=”canonical” er et tag, som man kan bruge i koden på et website for at fortælle Google, at en side hænger sammen med en anden side – og hvilken side den kære Hr. Google Robot skal indeksere. For at forklare denne logik tager vi lige et eksempel. Lad os forestille os, at vi har en webshop, som sælger tøj til både mænd og kvinder. Den kloge marketeer ved, at det altid er en god idé at gå efter at få produktkategorierne til at rangere på søgeord som ”smukke sommerkjoler” – ikke det enkelte produkt. Årsagen er simpel:
  1. Det henvender sig til brugere, der søger efter valgmuligheder (bemærk at søgeordet er i flertal)
  2. Det tager højde for det faktum, at der kan være store forskelle imellem folks opfattelser af hvad ”smukke kjoler” er. Ved at præsentere brugeren for hele dit sortiment, kan vedkommende selv få lov at vælge hvad der er smukt.
  I vores tænkte eksempel med webshoppen har man på hver produktside i kategorien med sommerkjoler skrevet lidt om fragt, retur, salgs- og leveringsbetingelser. Denne tekst går igen på de 211 andre produktsider med sommerkjoler. I stedet for at lave 211 versioner af pligtteksten bruger man et rel=”canonical” tag på alle produktsider. Tagget ser ud som vist herunder. Det fremhævede link er den URL, som man vil have Google til at prioritere i søgeresultaterne. Så når Google besøger de 211 produktsider med sommerkjoler, vil Google bære over med sidernes duplicate content på grund af informationen om, at al SEO-værdien skal tildeles én bestemt side. På den måde interesserer Google sig ikke for, om dine produktsider bruger samme indhold. På webshops er der normalvis ikke særlig meget content, så procentmæssigt er det helt normalt at meget indhold er duplicate. Derfor er det et must for webshops at bruge canonical tags. Canonical tag brugt i koden af en webshop

  Bonus info: Denne manøvre bør du også overveje, hvis du har en AMP-version af dit website. Du kan læse mere om AMP her.

  Noindex

  Den sidste manøvre, du har i skuffen, er at indsætte et noindex-tag i din robots.txt-fil. Denne kommando fortæller Google, at den gerne må crawle siden men IKKE rangere den. Ved at bruge tagget “noindex, follow” signalerer du, at du ikke skjuler noget for Google. Det er en god ting, for Google HADER, når vi skjuler noget for dem. Hvilket er sjovt, eftersom vi har at gøre med en virksomhed, der jo aaaltid spiller med helt åbne kort selv. 😉 Formatet ser således ud: <head><meta name="robots" content="noindex,follow"></head> Dette tag giver Google tilladelse til at følge sidens links og indeksere andre sider – bare ikke denne specifikke side. Så siden kan stadig sagtens give værdi til andre undersider på trods af tagget med noindex. Denne løsning bruges oftest til at løse problemer med duplicate content, som opstår i forbindelse med såkaldt pagination – en betegnelse, der dækker over situationer, hvor man skifter imellem websider uden at skifte til en anden URL. Du kender nok fænomenet fra blogsider med meget indhold – eller fra webshops, som har rigtig mange produkter. Se eksemplet fra https://morningtrain.dk/cases/ herunder. Løsning til duplicate content problem i tilfæld det opståd i forbindelse med pagination

  Duplicate content – no more

  Hvis du skal tage en kortfattet konklusion med herfra, så lad det være denne: Pas på med at springe over hvor gæret er lavest, når det kommer til indhold. Gør dig umage. Skriv dit eget indhold, og lad være med at tage for meget inspiration fra andre sider. Det skader din konverteringsrate, din SEO og hele brugeroplevelsen. Og hvis du har et stort website med meget pligttekst eller anden information, som bør gå igen mange steder, kan du altid overveje at alliere dig med en udvikler – for der findes altid en løsning på problemet. Nu tænker jeg, at du nok lige vil skynde dig ind og tjekke, om du har dit ”på det rene” i forhold til duplicate content. På med arbejdstøjet, og afsted med dig! 😊 [mtt_banner id="19771"]  

  Udvalgte til dig

  Vis alle
  Korrekt Cookiesamtykke i WordPress 101
  Author avatar

  Korrekt Cookiesamtykke i WordPress 101

  Få specialistens tip til annoncering med Google Shopping
  Author avatar

  Få specialistens tip til annoncering med Google Shopping

  Hvad er Core Web Vitals?
  Author avatar

  Hvad er Core Web Vitals?

  Hjælp dine læsere på vej med visuel hierarki
  Author avatar

  Hjælp dine læsere på vej med visuel hierarki

  Drop din mani med ROAS, POAS, CPA og ROI
  Author avatar

  Drop din mani med ROAS, POAS, CPA og ROI

  Få hurtigere og bedre svar på dine emails
  Author avatar

  Få hurtigere og bedre svar på dine emails

  Et vigtigt element i din designprocess: White space
  Author avatar

  Et vigtigt element i din designprocess: White space

  Hvad betyder SoMe?
  Author avatar

  Hvad betyder SoMe?

  Sådan laver du de bedste sidetitler og metabeskrivelser
  Author avatar

  Sådan laver du de bedste sidetitler og metabeskrivelser

  Lad ikke duplicate content dræbe dit site
  Author avatar

  Lad ikke duplicate content dræbe dit site

  Redirects: Hvad skal vi med det?
  Author avatar

  Redirects: Hvad skal vi med det?

  7+1 værktøjer til søgeordsanalyse du bør kende
  Author avatar

  7+1 værktøjer til søgeordsanalyse du bør kende

  Content marketing: Brug billeder og video til at interagere med dine besøgende
  Author avatar

  Content marketing: Brug billeder og video til at interagere med dine besøgende

  Hvad er Google My Business?
  Author avatar

  Hvad er Google My Business?

  Det skal du vide om Google Shopping
  Author avatar

  Det skal du vide om Google Shopping

  Hvad er SEO-tekster?
  Author avatar

  Hvad er SEO-tekster?

  Kunderejsen i centrum: Målrettet kommunikation baseret på forbrugernes behov og data
  Author avatar

  Kunderejsen i centrum: Målrettet kommunikation baseret på forbrugernes behov og data

  Hvad er Google AdWords?
  Author avatar

  Hvad er Google AdWords?

  Hvad er Google?
  Author avatar

  Hvad er Google?

  Få styr på din marketing attribution
  Author avatar

  Få styr på din marketing attribution

  5 marketing-idéer under coronakrisen
  Author avatar

  5 marketing-idéer under coronakrisen

  Nyuddannet akademiker? Sådan får du job
  Author avatar

  Nyuddannet akademiker? Sådan får du job

  Sådan dræber plugins dit website
  Author avatar

  Sådan dræber plugins dit website

  Det kan du bruge CPM til
  Author avatar

  Det kan du bruge CPM til

  Customer Lifetime value (CLV): Sådan bruger du det i dit salgsarbejde
  Author avatar

  Customer Lifetime value (CLV): Sådan bruger du det i dit salgsarbejde

  De 8 ting din bounce rate fortæller dig
  Author avatar

  De 8 ting din bounce rate fortæller dig

  Hvordan beholder du kulturen i en scaleup?
  Author avatar

  Hvordan beholder du kulturen i en scaleup?

  3 hacks som løfter din konvertering 10% på 10 minutter
  Author avatar

  3 hacks som løfter din konvertering 10% på 10 minutter

  Guide: Sådan giver du andre adgang til din Facebook Business Manager på sikker vis
  Author avatar

  Guide: Sådan giver du andre adgang til din Facebook Business Manager på sikker vis

  5 trin til en god kommunikationsplan
  Author avatar

  5 trin til en god kommunikationsplan

  3 hurtige til at få mest ud af dine mobilbrugere
  Author avatar

  3 hurtige til at få mest ud af dine mobilbrugere

  10 udfordringer man ofte støder på ved sprogversionering – samt løsninger på dem
  Author avatar

  10 udfordringer man ofte støder på ved sprogversionering – samt løsninger på dem

  5 gode råd til, hvordan du fremviser priser i CRO-øjemed
  Author avatar

  5 gode råd til, hvordan du fremviser priser i CRO-øjemed

  Sådan vælger du online marketingkanaler
  Author avatar

  Sådan vælger du online marketingkanaler

  Få styr på ITP 2.2 og undgå at tabe værdifulde brugerdata
  Author avatar

  Få styr på ITP 2.2 og undgå at tabe værdifulde brugerdata

  Native apps vs. progressive web apps: Hvad er bedst?
  Author avatar

  Native apps vs. progressive web apps: Hvad er bedst?

  6 myter om salg af hjemmesider og webshops
  Author avatar

  6 myter om salg af hjemmesider og webshops

  Så meget kan du reelt bruge dit online marketingværktøj til
  Author avatar

  Så meget kan du reelt bruge dit online marketingværktøj til

  Investeringstrappen: Sådan investerer du i din virksomheds markedsføring
  Author avatar

  Investeringstrappen: Sådan investerer du i din virksomheds markedsføring

  3 korte til din copywriting
  Author avatar

  3 korte til din copywriting

  Sådan designer du til dine brugere (og ikke dig selv)
  Author avatar

  Sådan designer du til dine brugere (og ikke dig selv)

  Sådan leder og motiverer du millenials
  Author avatar

  Sådan leder og motiverer du millenials

  3 fordele ved at WordPress er open source
  Author avatar

  3 fordele ved at WordPress er open source

  Hvad koster en webshop?
  Author avatar

  Hvad koster en webshop?

  SEO-rejsen – 18 tips til din søgemaskineoptimering
  Author avatar

  SEO-rejsen – 18 tips til din søgemaskineoptimering

  Sådan får du det optimale ud af Ahrefs | En begynderguide til verdens førende SEO-værktøj
  Author avatar

  Sådan får du det optimale ud af Ahrefs | En begynderguide til verdens førende SEO-værktøj

  Sådan skaber du fængende content
  Author avatar

  Sådan skaber du fængende content

  Find de perfekte søgeord
  Author avatar

  Find de perfekte søgeord

  Hvad er bedst for dig: Google vs. Sociale medier?
  Author avatar

  Hvad er bedst for dig: Google vs. Sociale medier?

  Sådan laver du en god “om os”-side
  Author avatar

  Sådan laver du en god “om os”-side

  Morning Catch used to cost $500 – Now it’s free
  Author avatar

  Morning Catch used to cost $500 – Now it’s free

  Skriv til mennesker og søgemaskiner – samtidig
  Author avatar

  Skriv til mennesker og søgemaskiner – samtidig

  Push-elementer i Facebook-annonceringer
  Author avatar

  Push-elementer i Facebook-annonceringer

  Gratis BETA – SEO-værktøjet for ledere! – redirected
  Author avatar

  Gratis BETA – SEO-værktøjet for ledere! – redirected

  5 tips til at ranke dine fotos til Google
  Author avatar

  5 tips til at ranke dine fotos til Google

  Sådan arbejder vi med linkbuilding, der skaber resultater
  Author avatar

  Sådan arbejder vi med linkbuilding, der skaber resultater

  9 steder hvor mine Google Ads-kunder og tidligere bureauer fejler
  Author avatar

  9 steder hvor mine Google Ads-kunder og tidligere bureauer fejler

  Guide: Det skal du være opmærksom på, når du laver en webshop
  Author avatar

  Guide: Det skal du være opmærksom på, når du laver en webshop

  Morningtrains development environment
  Author avatar

  Morningtrains development environment

  4 ting du skal teste på din webshop
  Author avatar

  4 ting du skal teste på din webshop

  Tænk adfærdsøkonomi ind i din webshop
  Author avatar

  Tænk adfærdsøkonomi ind i din webshop

  Den komplette, danske linkbuilding liste
  Author avatar

  Den komplette, danske linkbuilding liste

  WordPress: Meget mere end en template
  Author avatar

  WordPress: Meget mere end en template

  Sådan får du overblik over dine organiske website-besøg
  Author avatar

  Sådan får du overblik over dine organiske website-besøg

  Brancheanalyse – Bilbranchen
  Author avatar

  Brancheanalyse – Bilbranchen

  Derfor bør du SSL-sikre dit website
  Author avatar

  Derfor bør du SSL-sikre dit website

  Kan det betale sig med et SEO-bureau?
  Author avatar

  Kan det betale sig med et SEO-bureau?

  AMP (Accelerated Mobile Pages) – hvad og hvordan?
  Author avatar

  AMP (Accelerated Mobile Pages) – hvad og hvordan?

  Strukturerede data – Brug JSON-LD!
  Author avatar

  Strukturerede data – Brug JSON-LD!

  Konverteringsoptimering på dit website med 5 designhacks + 5 ekstra
  Author avatar

  Konverteringsoptimering på dit website med 5 designhacks + 5 ekstra

  Hvorfor programmere et projekt fra bunden?
  Author avatar

  Hvorfor programmere et projekt fra bunden?

  Hvor stor en server/vps skal jeg bruge til min hjemmeside?
  Author avatar

  Hvor stor en server/vps skal jeg bruge til min hjemmeside?

  Guide: Sådan tilføjer du strukturerede data til din hjemmeside
  Author avatar

  Guide: Sådan tilføjer du strukturerede data til din hjemmeside

  Gratis E-bog om Sass
  Author avatar

  Gratis E-bog om Sass

  Webshop: Hvem håndterer dine kunders betalingskort?
  Author avatar

  Webshop: Hvem håndterer dine kunders betalingskort?

  Dine Google-placeringer kan snyde
  Author avatar

  Dine Google-placeringer kan snyde

  HTML e-mail signatur i Outlook, 2007-2016
  Author avatar

  HTML e-mail signatur i Outlook, 2007-2016

  Sådan giver du adgang til Google Analytics
  Author avatar

  Sådan giver du adgang til Google Analytics

  Hvad er backlinks og hvorfor er de vigtige?
  Author avatar

  Hvad er backlinks og hvorfor er de vigtige?

  Internship at Morningtrain – Odense
  Author avatar

  Internship at Morningtrain – Odense

  Hastighedsoptimering: Din hjemmeside må ikke være langsom!
  Author avatar

  Hastighedsoptimering: Din hjemmeside må ikke være langsom!

  Hvad er SEO?
  Author avatar

  Hvad er SEO?

  Brancheanalyse – Advokatbranchen
  Author avatar

  Brancheanalyse – Advokatbranchen

  Hvorfor er SEO en mellemlang investering?
  Author avatar

  Hvorfor er SEO en mellemlang investering?

  Onsite metrics bliver stadig vigtigere for rankings
  Author avatar

  Onsite metrics bliver stadig vigtigere for rankings

  10 ting, du skal forlange af din SEO leverandør
  Author avatar

  10 ting, du skal forlange af din SEO leverandør

  SEO brancheanalyse – Kaffebranchen
  Author avatar

  SEO brancheanalyse – Kaffebranchen

  Sådan får du salg via din email signatur.
  Author avatar

  Sådan får du salg via din email signatur.

  Lær alt om dine kunder: Splittesting og heatmaps
  Author avatar

  Lær alt om dine kunder: Splittesting og heatmaps

  Hvilken type kundelogin skal du bruge til din webshop?
  Author avatar

  Hvilken type kundelogin skal du bruge til din webshop?

  In case you missed it

  Vis alle
  Korrekt Cookiesamtykke i WordPress 101
  Author avatar

  Korrekt Cookiesamtykke i WordPress 101

  Få specialistens tip til annoncering med Google Shopping
  Author avatar

  Få specialistens tip til annoncering med Google Shopping

  Hvad er Core Web Vitals?
  Author avatar

  Hvad er Core Web Vitals?

  Hjælp dine læsere på vej med visuel hierarki
  Author avatar

  Hjælp dine læsere på vej med visuel hierarki

  Drop din mani med ROAS, POAS, CPA og ROI
  Author avatar

  Drop din mani med ROAS, POAS, CPA og ROI

  Få hurtigere og bedre svar på dine emails
  Author avatar

  Få hurtigere og bedre svar på dine emails

  Et vigtigt element i din designprocess: White space
  Author avatar

  Et vigtigt element i din designprocess: White space

  Hvad betyder SoMe?
  Author avatar

  Hvad betyder SoMe?

  Sådan laver du de bedste sidetitler og metabeskrivelser
  Author avatar

  Sådan laver du de bedste sidetitler og metabeskrivelser

  Lad ikke duplicate content dræbe dit site
  Author avatar

  Lad ikke duplicate content dræbe dit site

  Redirects: Hvad skal vi med det?
  Author avatar

  Redirects: Hvad skal vi med det?

  7+1 værktøjer til søgeordsanalyse du bør kende
  Author avatar

  7+1 værktøjer til søgeordsanalyse du bør kende

  Content marketing: Brug billeder og video til at interagere med dine besøgende
  Author avatar

  Content marketing: Brug billeder og video til at interagere med dine besøgende

  Hvad er Google My Business?
  Author avatar

  Hvad er Google My Business?

  Det skal du vide om Google Shopping
  Author avatar

  Det skal du vide om Google Shopping

  Hvad er SEO-tekster?
  Author avatar

  Hvad er SEO-tekster?

  Kunderejsen i centrum: Målrettet kommunikation baseret på forbrugernes behov og data
  Author avatar

  Kunderejsen i centrum: Målrettet kommunikation baseret på forbrugernes behov og data

  Hvad er Google AdWords?
  Author avatar

  Hvad er Google AdWords?

  Hvad er Google?
  Author avatar

  Hvad er Google?

  Få styr på din marketing attribution
  Author avatar

  Få styr på din marketing attribution

  5 marketing-idéer under coronakrisen
  Author avatar

  5 marketing-idéer under coronakrisen

  Nyuddannet akademiker? Sådan får du job
  Author avatar

  Nyuddannet akademiker? Sådan får du job

  Sådan dræber plugins dit website
  Author avatar

  Sådan dræber plugins dit website

  Det kan du bruge CPM til
  Author avatar

  Det kan du bruge CPM til

  Customer Lifetime value (CLV): Sådan bruger du det i dit salgsarbejde
  Author avatar

  Customer Lifetime value (CLV): Sådan bruger du det i dit salgsarbejde

  De 8 ting din bounce rate fortæller dig
  Author avatar

  De 8 ting din bounce rate fortæller dig

  Hvordan beholder du kulturen i en scaleup?
  Author avatar

  Hvordan beholder du kulturen i en scaleup?

  3 hacks som løfter din konvertering 10% på 10 minutter
  Author avatar

  3 hacks som løfter din konvertering 10% på 10 minutter

  Guide: Sådan giver du andre adgang til din Facebook Business Manager på sikker vis
  Author avatar

  Guide: Sådan giver du andre adgang til din Facebook Business Manager på sikker vis

  5 trin til en god kommunikationsplan
  Author avatar

  5 trin til en god kommunikationsplan

  3 hurtige til at få mest ud af dine mobilbrugere
  Author avatar

  3 hurtige til at få mest ud af dine mobilbrugere

  10 udfordringer man ofte støder på ved sprogversionering – samt løsninger på dem
  Author avatar

  10 udfordringer man ofte støder på ved sprogversionering – samt løsninger på dem

  5 gode råd til, hvordan du fremviser priser i CRO-øjemed
  Author avatar

  5 gode råd til, hvordan du fremviser priser i CRO-øjemed

  Sådan vælger du online marketingkanaler
  Author avatar

  Sådan vælger du online marketingkanaler

  Få styr på ITP 2.2 og undgå at tabe værdifulde brugerdata
  Author avatar

  Få styr på ITP 2.2 og undgå at tabe værdifulde brugerdata

  Native apps vs. progressive web apps: Hvad er bedst?
  Author avatar

  Native apps vs. progressive web apps: Hvad er bedst?

  6 myter om salg af hjemmesider og webshops
  Author avatar

  6 myter om salg af hjemmesider og webshops

  Så meget kan du reelt bruge dit online marketingværktøj til
  Author avatar

  Så meget kan du reelt bruge dit online marketingværktøj til

  Investeringstrappen: Sådan investerer du i din virksomheds markedsføring
  Author avatar

  Investeringstrappen: Sådan investerer du i din virksomheds markedsføring

  3 korte til din copywriting
  Author avatar

  3 korte til din copywriting

  Sådan designer du til dine brugere (og ikke dig selv)
  Author avatar

  Sådan designer du til dine brugere (og ikke dig selv)

  Sådan leder og motiverer du millenials
  Author avatar

  Sådan leder og motiverer du millenials

  3 fordele ved at WordPress er open source
  Author avatar

  3 fordele ved at WordPress er open source

  Hvad koster en webshop?
  Author avatar

  Hvad koster en webshop?

  SEO-rejsen – 18 tips til din søgemaskineoptimering
  Author avatar

  SEO-rejsen – 18 tips til din søgemaskineoptimering

  Sådan får du det optimale ud af Ahrefs | En begynderguide til verdens førende SEO-værktøj
  Author avatar

  Sådan får du det optimale ud af Ahrefs | En begynderguide til verdens førende SEO-værktøj

  Sådan skaber du fængende content
  Author avatar

  Sådan skaber du fængende content

  Find de perfekte søgeord
  Author avatar

  Find de perfekte søgeord

  Hvad er bedst for dig: Google vs. Sociale medier?
  Author avatar

  Hvad er bedst for dig: Google vs. Sociale medier?

  Sådan laver du en god “om os”-side
  Author avatar

  Sådan laver du en god “om os”-side

  Morning Catch used to cost $500 – Now it’s free
  Author avatar

  Morning Catch used to cost $500 – Now it’s free

  Skriv til mennesker og søgemaskiner – samtidig
  Author avatar

  Skriv til mennesker og søgemaskiner – samtidig

  Push-elementer i Facebook-annonceringer
  Author avatar

  Push-elementer i Facebook-annonceringer

  Gratis BETA – SEO-værktøjet for ledere! – redirected
  Author avatar

  Gratis BETA – SEO-værktøjet for ledere! – redirected

  5 tips til at ranke dine fotos til Google
  Author avatar

  5 tips til at ranke dine fotos til Google

  Sådan arbejder vi med linkbuilding, der skaber resultater
  Author avatar

  Sådan arbejder vi med linkbuilding, der skaber resultater

  9 steder hvor mine Google Ads-kunder og tidligere bureauer fejler
  Author avatar

  9 steder hvor mine Google Ads-kunder og tidligere bureauer fejler

  Guide: Det skal du være opmærksom på, når du laver en webshop
  Author avatar

  Guide: Det skal du være opmærksom på, når du laver en webshop

  Morningtrains development environment
  Author avatar

  Morningtrains development environment

  4 ting du skal teste på din webshop
  Author avatar

  4 ting du skal teste på din webshop

  Tænk adfærdsøkonomi ind i din webshop
  Author avatar

  Tænk adfærdsøkonomi ind i din webshop

  Den komplette, danske linkbuilding liste
  Author avatar

  Den komplette, danske linkbuilding liste

  WordPress: Meget mere end en template
  Author avatar

  WordPress: Meget mere end en template

  Sådan får du overblik over dine organiske website-besøg
  Author avatar

  Sådan får du overblik over dine organiske website-besøg

  Brancheanalyse – Bilbranchen
  Author avatar

  Brancheanalyse – Bilbranchen

  Derfor bør du SSL-sikre dit website
  Author avatar

  Derfor bør du SSL-sikre dit website

  Kan det betale sig med et SEO-bureau?
  Author avatar

  Kan det betale sig med et SEO-bureau?

  AMP (Accelerated Mobile Pages) – hvad og hvordan?
  Author avatar

  AMP (Accelerated Mobile Pages) – hvad og hvordan?

  Strukturerede data – Brug JSON-LD!
  Author avatar

  Strukturerede data – Brug JSON-LD!

  Konverteringsoptimering på dit website med 5 designhacks + 5 ekstra
  Author avatar

  Konverteringsoptimering på dit website med 5 designhacks + 5 ekstra

  Hvorfor programmere et projekt fra bunden?
  Author avatar

  Hvorfor programmere et projekt fra bunden?

  Hvor stor en server/vps skal jeg bruge til min hjemmeside?
  Author avatar

  Hvor stor en server/vps skal jeg bruge til min hjemmeside?

  Guide: Sådan tilføjer du strukturerede data til din hjemmeside
  Author avatar

  Guide: Sådan tilføjer du strukturerede data til din hjemmeside

  Gratis E-bog om Sass
  Author avatar

  Gratis E-bog om Sass

  Webshop: Hvem håndterer dine kunders betalingskort?
  Author avatar

  Webshop: Hvem håndterer dine kunders betalingskort?

  Dine Google-placeringer kan snyde
  Author avatar

  Dine Google-placeringer kan snyde

  HTML e-mail signatur i Outlook, 2007-2016
  Author avatar

  HTML e-mail signatur i Outlook, 2007-2016

  Sådan giver du adgang til Google Analytics
  Author avatar

  Sådan giver du adgang til Google Analytics

  Hvad er backlinks og hvorfor er de vigtige?
  Author avatar

  Hvad er backlinks og hvorfor er de vigtige?

  Internship at Morningtrain – Odense
  Author avatar

  Internship at Morningtrain – Odense

  Hastighedsoptimering: Din hjemmeside må ikke være langsom!
  Author avatar

  Hastighedsoptimering: Din hjemmeside må ikke være langsom!

  Hvad er SEO?
  Author avatar

  Hvad er SEO?

  Brancheanalyse – Advokatbranchen
  Author avatar

  Brancheanalyse – Advokatbranchen

  Hvorfor er SEO en mellemlang investering?
  Author avatar

  Hvorfor er SEO en mellemlang investering?

  Onsite metrics bliver stadig vigtigere for rankings
  Author avatar

  Onsite metrics bliver stadig vigtigere for rankings

  10 ting, du skal forlange af din SEO leverandør
  Author avatar

  10 ting, du skal forlange af din SEO leverandør

  SEO brancheanalyse – Kaffebranchen
  Author avatar

  SEO brancheanalyse – Kaffebranchen

  Sådan får du salg via din email signatur.
  Author avatar

  Sådan får du salg via din email signatur.

  Lær alt om dine kunder: Splittesting og heatmaps
  Author avatar

  Lær alt om dine kunder: Splittesting og heatmaps

  Hvilken type kundelogin skal du bruge til din webshop?
  Author avatar

  Hvilken type kundelogin skal du bruge til din webshop?