Vent venligst

Vi har modtaget din forespørgsel

Tak for din forespørgsel

. Vi sætter pris på muligheden for at drøfte dit projekt. Du hører fra os inden for 1-2 hverdage

På gensyn

Step 1 / 3

orange landscape
close icon
Step 1 / 3 - Vælg projekttype

Kom i dialog om dit næste projekt

Send os en uforpligtende forespørgsel og få en realistisk pris idé på dit projekt.

WebsiteWebshopSeoAnnonceringProgrammering
Step 2 / 3 - Projekt information

Beskriv dit projekt så godt du kan

Step 3 / 3 - Dine oplysninger

Vi har brug for dine oplysninger nedenfor

Website & hosting

Fynsk Erhverv
Tilbage til cases
grafisk kreativitet fra art director

Fynsk Erhverv ønskede et nyt website med tilhørende virksomhedsportal. Vi hjalp dem med et nyt design, som blev programmeret helt fra bunden.

Virksomhedsportal & CRM-Intergration

landingssider er vigtige i online marketing
Forside for Fynsk Erhverv

Resultater

Indbydende og intuitivt design

Fynsk Erhvervs er en stor organisation med mange forskellige fordele for deres medlemmer. Dette fører til, at medlemmerne bruger Fynsk Erhvervs hjemmeside på mange forskellige måder.
Vi har designet og udviklet det nye website, som er indbydende og overskueligt, og hvor de mange budskaber ikke forstyrrer hinanden.

Vores fokus har været at skabe et intuitivt design, som gør det nemt for de besøgende at finde dét element på hjemmesiden, som de søger.
At de besøgende nu i gns. kigger på flere sider ad gangen, og at bounceraten er blevet væsentligt reduceret, indikerer at vi er kommet godt i mål.

+89%

Flere sidevisninger pr. session

+49%

Hurtigere loadtider

28%

Lavere bouncerate

Hør om erhvervsportalen vi lavede for Fynsk Erhverv

Video testimonial

"Det handler om at få sat strøm imellem virksomhederne, og det handler om synlighed. Det der er blevet gjort kort og godt det er, at vi har sørget for at følge alle Googles retningslinjer i forhold til, hvad vil det sige at være aktiv på nettet."

Intelligent virksomhedsportal

En stor del af vores fælles projekt med Fynsk Erhvervs gik ud på at udvikle deres virksomhedsportal. Fokus lå på at gøre det let for de besøgende medlemmer at finde specifikke danske virksomheder ud fra nogle simple kriterier. Vi integrede virksomhedsportalen med Fynsk Erhvervs CRM-system, så al information der bliver genereret, automatisk eller manuelt, bliver tilgængeligt i portalen for den besøgnede. Dernæst sørgede vi for, at hjemmesidens design præsenterede de enkelte virksomheders informationer på en elegant og overskuelig måde for den besøgende.

Kontakt

Skal vi give et bud på dit næste projekt?

Hvis du synes, at det lyder lidt spændende at samarbejde med os, så er du bestemt ikke den første. Men prøv at giv Martin et kald eller en mail for at få et bedre indtryk af os. Hvis der er kemi, så er du altid velkommen til et uforpligtende møde.

Fynsk Erhverv
Kontakt Martin Schadegg Brønniche