Vent venligst

Vi har modtaget din forespørgsel

Tak for din forespørgsel

. Vi sætter pris på muligheden for at drøfte dit projekt. Du hører fra os inden for 1-2 hverdage

På gensyn

Step 1 / 3

orange landscape
close icon
Step 1 / 3 - Vælg projekttype

Kom i dialog om dit næste projekt

Send os en uforpligtende forespørgsel og få en realistisk pris idé på dit projekt.

WebsiteWebshopSeoAnnonceringProgrammering
Step 2 / 3 - Projekt information

Beskriv dit projekt så godt du kan

Step 3 / 3 - Dine oplysninger

Vi har brug for dine oplysninger nedenfor

Grafisk design bureau i særklasse

Din visuelle fremtoning bliver husket af dine besøgende og medvirker til deres bedømmelse af dit brand. Få et stærkt og sammenhængende grafisk design, der understøtter dit koncept.

dygtig art director kreativ og kompetent

Grafisk design er meget mere end flotte billeder

jesper og thomas designer

Hvordan vi arbejder med visuel identitet og design

Få dit grafiske design lavet af eksperter med 8 års erfaring med digitalt design. Arbejdet sker altid i tæt dialog med dig, så du er sikret en optimal løsning, der følger din virksomheds identitet og værdier.

 

Forløbet starter altid med et indledende møde, hvor du bringer din forretningsviden på bordet, og vi byder ind med vores ekspertviden om grafisk design. Den fælles brainstorm giver et stærkt udgangspunkt for det grafiske design.

 

Her vil vores erfarne designere stille dig spørgsmål og byde ind med løsninger, så det grafiske arbejde munder ud i det helt rigtige resultat. Derefter udarbejder vi et designforslag. Efter du har godkendt det, omsætter vi det til et konkret design.

 

Set fart på dit grafiske designprojekt i dag

Et udvalg af vores ydelser indenfor grafisk design

Opnå visuel gennemslagskraft med vores designløsninger

vrbriller - vi skaber en virtuel virkelig på din hjemmeside

Et logo siger mere end 1000 ord

Et af vores helt store specialer indenfor grafisk assistance design af logoer. Et skarpt firmalogo får dine kunder til at genkende dig på et splitsekund og adskiller dig fra dine konkurrenter, så nye kunder bliver draget imod din virksomhed.

Dit logo fortæller tilmed verdenen, hvem du er, hvad du tilbyder, og hvilke værdier du har. Se bare på McDonalds, Nike, Apple m.m.

Men et logo skal ikke kun se godt ud. Det skal også designes, så det kan bruges på tværs af kommunikationskanaler og bidrage til din branding.

Alt dette tager vi naturligvis højde for, når vi designer logoer. Vi kan hjælpe dig med et nyt logo men kan også give dit nuværende et løft. Nedenfor ser du et udsnit af de logoer, vi har designet for vores kunder.

Digitalt design bureau i Odense

Kontakt

Skal vi give et bud på din grafiske opgave?

Synes du, det lyder spændende at få dine grafiske designopgaver løst hos Morningtrain? Så tag fat i Jesper – ring eller skriv til ham og aftal et uforpligtende møde, hvor I kan drøfte videre.

Grafisk design bureau
Kontakt Jesper Martinussen